Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sisa Lelkes Sklovská ako ju príroda stvorila: Spevácka bohyňa sa vyzliekla pre dobrú vec!

Sisa Sklovská zhodila vršok pre dobrú vec. Zobraziť galériu (23)
Sisa Sklovská zhodila vršok pre dobrú vec. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Niečo také sa len tak nevidí. Hoci niektorí ľudia sa vyzliekajú na počkanie, za zhodením podprsenky Sisy Sklovskej (54) je ušľachtilý čin. Opäť sa totiž postavila na pódium hore bez, no nádherne pomaľovaná, aby tak podporila boj proti rakovine prsníka a zároveň divákom zvestovala, aké je dôležité starať sa o našu planétu.

Piatkový večer patril v Bratislave umeniu maľovania na telo. Bodypaint artistka Marta Gejdošová opäť zorganizovala event Body art show, ktorý sa tento rok niesol v duchu príbehu Zeme. Benefičná divadelná šou mala divákom ukázať to, kam dospeje naša planéta, keď ju budeme zahlcovať odpadom, stavať jednu budovu za druhou, ničiť zeleň...

Tohtoročná Body art show rozprávala Príbeh Zeme. Ako veľmi naša planéta speje do záhuby kvôli našim skutkom.
Zobraziť galériu (23)
Tohtoročná Body art show rozprávala Príbeh Zeme. Ako veľmi naša planéta speje do záhuby kvôli našim skutkom.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Práve toto predstavenie otvárala spevácka diva Sisa Lelkes Sklovská, ktorá opäť neváhala, odhodila zábrany a podprsenku a pre dobrú vec si nechala pomaľovať telo. Herečka je však dáma a tak to, čo malo byť ukryté, ukryté aj ostalo. Prsia jej zdobili pávie perá rovnako ako majestátnu korunu, ktorú mala počas večera na hlave. Vyzerala doslova ako bohyňa.

Sisa Lelkes Sklovská zhodila podprsenku, nechala sa pomaľovať a zaspievala ako bohyňa. To všetko, aby podporila prevenciu rakoviny prsníka.
Zobraziť galériu (23)
Sisa Lelkes Sklovská zhodila podprsenku, nechala sa pomaľovať a zaspievala ako bohyňa. To všetko, aby podporila prevenciu rakoviny prsníka.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Celé podujatie pod záštitou primátora Bratislavy Matúša Valla však podporili aj iné známe tváre, ktoré sa stali súčasťou večerného predstavenia Príbeh Zeme. Pod režisérskou taktovkou syna Marty Gejdošovej Michala Sharmant si hlavné úlohy strihli Ján Greššo a Peter Bažík so svojou kapelou. Neskôr sa k nemu pridal aj herec Ján Slezák. V rámci „prehliadkovej párty“, ktorá bola súčasťou vystúpenia, sa predviedli Silvia Šuvadová, Jakub Petraník, Petra Palevičová, Matúš Krnčok, Soňa Štefková, Vratko Sirági, Nora Krchňáková, Noro Meszároš či Didiana.

Vyvrcholením večera s umeleckým zážitkom a príbehom, ktorý chytí za srdce každého, komu záleží na našej planéte, bol krst kalendára. Výťažok z predaja tohto kalendára, rovnako ako výťažok z predstavenia, bol venovaný organizácii Ružová stužka n.f., ktorá podporuje prevenciu rakoviny prsníka. Na tento krok mala osobný dôvod aj organizátorka Marta Gejdošová. Počas tohto podujatia totiž minulý rok vedľa nej stála jej kamarátka, ktorá dva mesiace nato podľahla rakovine prsníka. Aj preto sa šikovná bodypainterka rozhodla podporiť už spomínanú organizáciu a upozorniť na to, aká je prevencia dôležitá.

Umeleckú šou podporili mnohé známe tváre.
Zobraziť galériu (23)
Umeleckú šou podporili mnohé známe tváre.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Sisa Lelkes SklovskáBody art show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu