Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský spevák sa v tichosti oženil: Prvé FOTO zo svadby... Čierne obrúčky a betónová torta!

Peter Cmorik s manželkou Danielou Zobraziť galériu (6)
Peter Cmorik s manželkou Danielou (Zdroj: Instagram D.L.)

ŠAHY - Počas prvého októbrového týždňa vyšlo najavo, že spevák Peter Cmorik (39) je v chomúte. Za manželku si vzal matku svojich dvoch synčekov, hudobníčku Danielu Lovlin, ktorá sa už niekoľko dní pýši priezviskom Cmoriková. Toto sú prvé detaily zo svadby!

Pár sa svoj veľký deň snažil udržať v tajnosti, to, že sa v blízkej dobe budú brať, prezrádzala len fotografia svadobných oznámení, ktorú obaja zverejnili na sociálnej sieti. To, že ich veľký moment je už tu, napokon bonzla ich spoločná kamaráta Agnes Čírová, ktorá na Instagrame zdieľala záber z hostiny.

Najnovšie sa však spevák podelil aj o ďalšie snímky. Na svoj profil zavesil oficiálny spoločný portrét, ukázal aj to, ako vyzerala torta či obrúčky. Oboje bolo vskutku netradičné. Ak by ste očakávali klasické kovové prstene v striebornej či zlatej farbe, ste na omyle. Cmorikovci sa rozhodli pre čiernu matnú farbu, ktorá je lemovaná lesklým kovom len po okrajoch a z vnútornej strany.

Peter a Daniela si vybrali jedinečné obrúčky.
Zobraziť galériu (6)
Peter a Daniela si vybrali jedinečné obrúčky.  (Zdroj: Instagram P.C.)

Šperky boli vyrobené špeciálne na objednávku a ide o skutočne exkluzívne kúsky. Zaujímavosťou je aj to, že nie sú úplne identické. Kým nevestina je dozdobená žltým zlatom, novopečený manžel na prste nosí verziu v striebornej farbe. No a ako sme spomínali, netypická bola aj svadobná torta. Kým väčšinou je tento dezert biely či v inej jemne sfarbenej verzii, Cmorikovci mali na stole sivú.

Mimoriadne originálnou bola aj torta, ktorá mala pripomínať betón.
Zobraziť galériu (6)
Mimoriadne originálnou bola aj torta, ktorá mala pripomínať betón.  (Zdroj: Instagram P.C.)

A nielen to. Podľa toho, čo uvádza pekárka, zaľúbenci mali jasnú požiadavku, ktorá bola obrovskou výzvou. „Keď ma pred pár mesiacmi kontaktovala agentúra na betónovú svadobnú tortu, nemohla som povedať nie,“ napísala s tým, že obavu mala aj zo zdobenia až na mieste hostiny. Napokon sa jej to však podarilo na výbornú a svadobčania si tak mohli pochutiť na skutočne výnimočnej dobrote.

Viac o téme: Peter Cmorik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu