Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový job Jána Jackuliaka: Do TOHTO sa pustil.... Je to obrovské!

Ján Jackuliak Zobraziť galériu (6)
Ján Jackuliak (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA- Momentálne ho síce môžu diváci skôr vidieť v českých projektoch, no nezaháľa ani na Slovensku. Hoci nie z hereckej stránky. Ján Jackuliak (41), ktorý si zahral napríklad v markizáckom Búrlivom víne, sa totiž pustil do režírovania muzikálu, kde má pod palcom kopec ľudí.

Aktuálne je veľmi obľúbený u našich susedov, kde ho možno vidieť v seriáli Ordinace v ružové záhrade. Jeho postava sa stala natoľko obľúbená, že aj tvorcovia šou Tvoje tvář má známy hlas sa rozhodli ho obsadiť do osmičky účinkujúcich. Ján Jackuliak nám povedal, že dosť pendluje medzi Slovenskom a Českom a keď má možnosť zotrvať v Prahe dlhšie, vezme so sebou aj svoju manželku a synčeka.

Herec Jackuliak na roztrhanie: Na krku má obrovský projekt!
Za presunmi medzi Bratislavou a Prahou stojí aj projekt, ktorý má rodák z Lučenca na starosti na Slovensku. Posadil sa totiž na režisérsku stoličku muzikálu West Side Story. „To je velikánsky projekt, sedemdesiat ľudí na javisku,“ prezradil nám Jackuliak, ktorý má vďaka tomuto projektu na pleciach veľkú zodpovednosť.

Nás zaujímalo, ako sa herec dostal k režírovaniu. Ako nám povedal, na Janáčkovej akadémii absolvoval jeden ročník. Vtedy spolupracoval na veľkom muzikáli, ktorý mal mimoriadny úspech. Neskôr sa na dlhé roky stal asistentom réžie v Mestskom divadle Brno a potom sa začal venovať aj svojim projektom. „Robil som si také svoje projekty aj producentsky, Ekonómia dobra a zla, urobil som dva muzikály menšie a keď sme robili s agentúrou Kuba, tak režisér Ivan Blahút si ma vybral ako asistenta. A potom ma tá agentúra oslovila na West Side Story. Toto je moja cesta,“ vysvetlil nám Jackuliak.

Jána Jackuliaka podporuje aj jeho manželka Barbora.
Zobraziť galériu (6)
Jána Jackuliaka podporuje aj jeho manželka Barbora.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Už 13. októbra 2019 má muzikál West Side Story svoju premiéru a pre Jána Jackuliaka je to doslova srdcovka, pri ktorej spolupracuje aj so živým orchestrom. „Veľmi ma baví režírovanie,“ vyjadril sa režisér, v ktorého muzikáli budeme môcť vidieť Romanu Dang Van, Tomáša Palondera, Dušana Cinkotu či Gregora Hološku. Ak si ani vy nechcete nechať ujsť najlepší muzikál všetkých čias, lístky kúpite na predpredaj.sk.

Ján Jackuliak má s manželkou Barborou synčeka Tea.
Zobraziť galériu (6)
Ján Jackuliak má s manželkou Barborou synčeka Tea.  (Zdroj: Instagram J.J.)

Viac o téme: Ján Jackuliak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu