Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prídu dať posledné zbohom niekdajšej láske? TIETO Gottove milenky na pohreb nedorazia!

Karel Gott bol známy lámač ženských sŕdc. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott bol známy lámač ženských sŕdc. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Nedávno zosnulý český Slávik Karel Gott (†80) počas svojho života nezbieral len prestížne hudobné ocenenia, ale pestrá je aj zbierka jeho mileniek, ktoré maestrovi v priebehu rokov podľahli. Aj ich sa smrť legendy dotkla. Ktoré z nich sa prídu s niekdajšou láskou rozlúčiť?

Zoznam žien, ktoré Karla Gotta dokázali zaujať, je úctyhodný. A i keď jeho srdce v posledných rokoch patrilo už len manželke Ivane, jeho smrť ich zasiahla a zarmútila. Niektoré prídu dať spevákovi posledné zbohom, iné sa obávajú, že by túto smutnú udalosť neustáli. Český portál Aha! zisťoval, ktoré z nich sa na veľkolepej rozlúčke ukážu.

Karel Gott bol vždy obklopený ženami.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott bol vždy obklopený ženami.  (Zdroj: Profimedia)

Evelyna Steimarová (74) randila s Gottom v rokoch 1962 až 1963. Neskôr sa zaplietla ešte s niekoľkými známymi mužmi. Karlova smrť ju však veľmi zasiahla a k účasti na jeho pohrebe sa vyjadriť odmietla.

Antonii Zacpalovej (84) patrilo spevákovo srdce v roku 1972. Z vášne bývalej tanečnice a českého Slávika napokon vzišla Karlova najstaršia dcéra Dominika (46). Antonie údajne po vzťahu s Karlom už ďalšieho muža nemala a jeho smrť ju hlboko zasiahla. Na rozlúčku sa určite chystá.

Karel Gott s najstaršou dcérou Dominikou.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott s najstaršou dcérou Dominikou.

Ďalšou v poradí bola Jitka Svobodová (53), ktorá sa pri spevákovi objavovala v rokoch 1984 až 1989. Ich aféra skončila po tom, ako sa prevalilo, že Karlovi na účet pribudla jeho druhá dcéra. Ich vzťah bol však dobrý aj potom a Jitka bola dokonca na oslave maestrových 80. narodenín.

Práve počas vzťahu s Jitkou sa Gott zaplietol s Ivetou Kolářovou (52). Tá mala už ako dievčatko sen, že raz so spevákom bude mať dieťa. A to sa aj vyplnilo, Porodila mu dcéru Luciu (32). Rozlúčiť sa príde. „Dúfam, že na mňa nezabudnú. Keby som nešla, celý život by som si to potom vyčítala,” priznala.

Karel Gott s dcérami Dominikou a Luciou.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott s dcérami Dominikou a Luciou.  (Zdroj: Facebook)

Ďalšou v poradí je Martina Formanová (53), ktorá žije v Amerike, ale pekný vzťah mala do poslednej chvíle nielen s Karlom, ale aj s jeho manželkou Ivanou. „Objímam ťa, Ivi, a prajem silu tebe i celej rodine,” odkázala jej prostredníctvom sociálnej siete. Či sa zúčastní aj pohrebu, nevedno.

Ďalšia z mileniek, ktoré sa usadili v zahraničí, je Manuela Pechová (46). Exotická kráska je zároveň jediná, ktorá sa s lámačom ženských sŕdc rozišla. Jedného dňa odišla na dovolenku do Kanady a viac sa nevrátila.

Už zakrátko ju však nahradila Ilona Hermová (63). Tá by sa momentálne mala nachádzať na Kanárskych ostrovoch a na otázky ohľadom Karlovho pohrebu nereagovala.

Do katedrály sa však chystá Marika Sörösová (43), ktorá s Karlom tvorila pár koncom deväťdesiatych rokov. Spevák ju opustil po žiarlivostnej scéne, ktorú mu vyrobila, no ako jedinej jej tiež zabezpečil bývanie. Kúpil jej vilu v Karlíku.

Naopak, nepríde Taťjana Smutná (59), ktorá s Karlom strávila len krátky čas, no navštevovali sa ešte dlho po tom, ako sa v roku 1999 rozišli. Pohreb bývalej lásky by ju vraj príliš psychicky zničil.

Smrť legendy otriasla aj Alicou Kovácsovou (52). „Zapálili sme zaňho sviečku. Spomínali sme aj s deťmi, ktoré mali s Karlom pekný vzťah. Niekedy okolo desiatej večer sme sa potom išli pozrieť na Bertramku. A ja som mala slzy v očiach, keď som videla v tme plápolajúce sviečky a prúdy mladých ľudí,” uviedla.

Ivana Gottová sa napokon stala jedinou spevákovou manželkou.
Zobraziť galériu (5)
Ivana Gottová sa napokon stala jedinou spevákovou manželkou.  (Zdroj: Instagram K.G.)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu