Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Prachař po údajnom rozchode s manželkou: Dal si vytetovať iniciály druhého muža... na zadok!

Jakub Prachař sa poriadne odviazal. Zobraziť galériu (5)
Jakub Prachař sa poriadne odviazal. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Porotca šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař je poriadne číslo! Od začiatku manželskej krízy s modelkou Agátou Prachařovou český hudobník a herec často bujaro žúruje so svojimi kamarátmi. Teraz prekvapil opäť. Na telo si nechal zvečniť iniciály známeho muža!

Už niekoľko týždňov sa špekuluje o tom, že medzi Prachařom a jeho manželkou je definitívny koniec. Agáta trávi veľa času v Izraeli so svojou mamou, kde si užíva pokoj a na sociálnej sieti si dokonca zmenila priezvisko na svoje pôvodné. Naopak, Jakub sa rozhodne nenudí. Keď mu to pracovné povinnosti dovolia, vyrazí si niekam s kamarátmi a o zábavu je postarané.

Jakub Prachař na futbalovom zápase s partiou kamarátov.
Zobraziť galériu (5)
Jakub Prachař na futbalovom zápase s partiou kamarátov.  (Zdroj: Instagram J.P.)

Nedávno sa partia vybrala na zápas Ligy majstrov, v ktorom sa pražský tím stretol so slávnym Interom Milan. Čo presne sa na zápase stalo, sa asi nedozvieme, no práve po tomto zápase sa Jakub rozhodol navštíviť tatérske štúdio s nevšednou požiadavkou.

Nechal si totiž vytetovať iniciálky trénera Slávie Praha Jindřicha Trpišovského. Dve neveľké písmená sýtočervenej farby teda odteraz zdobia hudobníkov zadok. Nejde však o romantické gesto a Jakub nezmenil svoje chute. Podľa niekoľkých komentárov na sociálnej sieti išlo iba o stávku.

Zadok Jakuba Prachařa
Zobraziť galériu (5)
Zadok Jakuba Prachařa  (Zdroj: Instagram J.P.)

Zo záberov, ktoré Prachař zverejnil, je jasné, že sa počas "skrášľovacej procedúry" náramne bavil. S vylepšením však teraz bude musieť žiť ešte dlhé roky. A zaujímavé budú asi aj situácie, keď bude svoje rozhodnutie vysvetľovať či už Agáte, alebo inej kráske, ktorej sa pošťastí fešákov zadok zahliadnuť zblízka.

Viac o téme: Jakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu