Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácka farmárka sa už z nemocnice nevráti: Mal ju nahradiť posledný vypadnutý, ale... Má to jeden háčik!

Martina sa už na Farmu nevráti. Zobraziť galériu (5)
Martina sa už na Farmu nevráti. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Jej dni na Farme sú už spočítané! Východniarka Martina Kovalčíková musela pred niekoľkými dňami nečakane odísť z hry. Zo statku ju odviezla sanitka po tom, čo začala mať brunetka gynekologické zdravotné problémy. Jej stav bol natoľko vážny, že podľa najnovších informácií sa z nemocnice už na statok nevráti...

Túto správu oznámila prostredníctvom listu jej kolegom moderátorka Evelyn. V predchádzajúcich sériách platilo pravidlo, že v podobnom prípade sa do šou vracia posledný vypadnutý. Nie však tentokrát. V rámci témy Západ verzus Východ a rozdelených táborov televízia zmenila pravidlá. Ak by sa tím západniarov začal tešiť, že do ich kruhov sa opäť vráti Martin, teda posledný vypadnutý, boli by na omyle.

Martinu z Farmy odviezla záchranka.
Zobraziť galériu (5)
Martinu z Farmy odviezla záchranka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Temperamentná brunetka sa už na Farmu nevráti.
Zobraziť galériu (5)
Temperamentná brunetka sa už na Farmu nevráti.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Prichádzajúci farmár totiž posilní stranu východniarov. „Nemôže sa vrátiť späť, jej zdravotný stav to však v súčasnosti nedovoľuje. Avšak nemôže vás byť o jedného menej. Spôsobilo by to nežiaducu rovnováhu v plnení úloh, hrách a hlasovaní. Preto podľa pravidiel strany medzi vás niekto príde. Na východnú stranu,“ odkázala farmárom Evelyn.

Ako riešenie sa teda ponúkajú tri možnosti. Buď sa do hry pridá prvá vypadnutá východniarka Andrea, na statok sa dostaví úplne nový farmár alebo televízia zamieša karty a naozaj sa vráti Martin, ktorý vypadol ako posledný, no televízia zamieša karty a on bude musieť súťažiť proti svojej pôvodnej skupine. 

Viac o téme: FarmaFarma 11Martina Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu