Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvý deň BMD: Lakatošovej gigantický výstrih, Kollárova dcéra ako z konského póla, Šorty ukázal tehotnú priateľku!

Bratislava ožila módou. Zobraziť galériu (20)
Bratislava ožila módou. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Naše hlavné mesto sa s príchodom jesene opäť stalo aj hlavným mestom módy. Tvorbu popredných slovenských návrhárov a módnych domov, ale aj umelcov z ďalekej Indonézie či Číny si prišli pozrieť aj známe tváre. Ako sa prichystali?

Na prvý pohľad zaujala riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošová (45). Tá totiž odhodila podprsenku a do útoku vyšla s naozaj silným kalibrom. Čierne šaty od popredného slovenského návrhára mali výstrih, ktorý bez pochýb odzbrojil nejedného muža. Silvia však vie, ako nosiť aj odvážne kúsky s gráciou a v luxusnom modeli bola aj tentokrát očarujúca.

Silvia Lakatošová predviedla odvážny výstrih.
Zobraziť galériu (20)
Silvia Lakatošová predviedla odvážny výstrih.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Čiernu farbu zvolila aj najstaršia dcéra Borisa Kollára Alexandra (18). Len pred pár dňami jej nahá foto z postele obletela slovenské médiá, a zdá sa, že Saša si preto v tento večer dala záležať na tom, aby vyzerala čo najreprezentatívnejšie. Šaty hodné britskej aristokracie doplnila extravagantným čiernym klobúkom.

Módna návrhárka Rebecca Justh a Alexandra Horňáková boli zladené do detailov.
Zobraziť galériu (20)
Módna návrhárka Rebecca Justh a Alexandra Horňáková boli zladené do detailov.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Krásna blondínka, ktorá sa od malička venuje jazdeniu na koňoch, skutočne pôsobila, akoby práve prišla z dostihov. Spoločnosť jej tentokrát nerobil otec Boris Kollár (54), ale módna dizajnérka Rebecca Justh (62). Tá sa takisto zaodela do čiernej a klobúk zladila so Sašou.

Šorty a jeho priateľka Zuzka sa čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (20)
Šorty a jeho priateľka Zuzka sa čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Na móle sa okrem iných pohľadných mužov ukázal aj Dušan Šorty Berky (30) so svojím neprehliadnuteľným účesom. Do hľadiska ho prišla podporiť jeho priateľka Zuzka. Dvojica sa pomaličky pripravuje na príchod ich prvého potomka, dočkať by sa podľa informácií mali už o pár týždňov. Zuzke to s bruškom naozaj pristalo a spevák a rádiový spíker sa od nej počas večera takmer nepohol. Budúcim rodičom držíme palce.

Viac o téme: Silvia LakatošováŠortyAlexandra Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu