Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Karel Gott (80) po prevalení jeho boja s akútnou leukémiou: Prvýkrát sa ozval... TOTO je moja infúzia!

Karel Gott bojuje s akútnou leukémiou. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott bojuje s akútnou leukémiou. (Zdroj: Instagram K.G.)

PRAHA - Vo štvrtok sa na verejnosť dostala informácia, že Karel Gott (80) opäť bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. Po tom, čo sa mu podarilo prekonať zákernú rakovinu, choroba udrela znova. Tentokrát maestro čelí akútnej leukémii. Dva dni po prevalení hrozivej správy sa spevák prihovoril svojim fanúšikom - toto je vraj jeho infúzia!

Karel Gott pred tromi dňami priznal českému Blesku, že opäť bojuje so zákerným ochorením. Po tom, čo sa mu v uplynulých rokoch podarilo porazil rakovinu lymfatického systému, sa opäť musí pasovať s vážnymi zdravotnými problémami - maestro bojuje s akútnou leukémiou.


Hrozivé správy od susedov: Karel Gott (80) má akútnu leukémiu!


Pred rokom a pol sa u speváka objavila porucha krvotvorby v podobe myelodysplastického syndromu, tá však prerástla do vážnejšej formy. „Napriek niekoľkým druhom liečby prešlo, bohužiaľ, toto ochorenie v uplynulých mesiacoch v akútnu leukémiu,“ priznal Blesku Zlatý slávik. 

Gott aktuálne podstupuje ambulantnú liečbu a dochádza do nemocnice n kontroly, v rámci ktorých lekári pozorujú jeho celkový zdravotný stav. Dva dni po prevalení hrozivej správy však Karel prezradil, čo mu v boji proti tomuto neduhu pomáha najviac. 

„Moji milí, prečítal som si všetky vaše krásne odkazy a priania a veľmi vám ďakujem za vašu obrovskú podporu. Veľmi si toho vážim! A zdieľam s vami moju dnešnú infúziu,“ napísal k záberu s manželkou Ivanou, na ktorej si dvojica dáva pusu. Maestrovi prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu