Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajnosti okolo lásky medzi Vondráčkovou a hokejistom: Natrel ich český herec!

Lucie Vondráčková je údajne opäť zamilovaná. Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková je údajne opäť zamilovaná. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Lucie Vondráčková (39) si už niekoľko mesiacov prechádza neľahkým rozvodom s manželom, hokejistom Tomášom Plekancom (36). Speváčka je však, zdá sa, z najhoršieho vonku a po jej boku sa dokonca zjavil nový fešák.

Tým by mal byť český hokejový brankár Marek Peksa (29), ktorého fotografi prichytili práve v spoločnosti Lucky počas toho, ako ju bol navštíviť. Odvtedy sa špekuluje, že dvojica si nielen dobre rozumie, ale ide u nich aj o niečo vážnejšie než len priateľstvo.

To ale rozvádzajúca sa speváčka rázne odmieta. „Maty si s malou Vanessou (dcéra Marka Peksu, pozn. red.) rozumie, a tak mi príde fajn, keď sa môžu hrať. Nič viac, nič menej,” obhajovala sa ešte koncom augusta Lucia na svojom Facebookovom profile.

Tajnosti okolo lásky medzi
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram MP)

K vzťahu medzi hokejistom a speváčkou sa však teraz vyjadril aj český herec Jiří Krampol, ktorý oboch osobne pozná. S Luciou sa, samozrejme, stretol už dávnejšie, svalnatého športovca stretol na natáčaní klipu, kde si všetci traja spolu zahrali.

A hercovi neušlo, že už pri prvom stretnutí to medzi Luckou a Markom zaiskrilo. „Veľmi dobre som si všimol, že medzi nimi vznikla tá povestná chémia. To sa ani nedalo prehliadnuť. Len som ich spolu po prvýkrát takto videl, dokonca som si hneď povedal, že by sa k sebe hodili,” zaspomínal si pre český Blesk Jiří Krampol na svoje dojmy z ich stretnutia.

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec sú momentálne v rozvodovom konaní.
Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec sú momentálne v rozvodovom konaní.  (Zdroj: profimedia.sk)

Krampol si dokonca myslí, že by tvorili lepší pár ako s Plekancom. „On je rozvedený a má dieťa, takže má k Lucke veľmi blízko. Prial by som si, aby jej to s ním vyšlo. Je to dobré dievča a som presvedčený, že by Marek nechcel, aby stála len pri sporáku. Mal by určite pochopenie aj pre jej prácu,” zhodnotil herec, ktorý obom fandí. „Lucka vedľa seba potrebuje takého fešného svalovca s citlivou dušou, a to Marek rozhodne je.”

Jiří Krampol by novú lásku dvojici doprial.
Zobraziť galériu (6)
Jiří Krampol by novú lásku dvojici doprial.  (Zdroj: TV Barrandov)

Speváčka však zatiaľ zaryto mlčí, a to možno aj kvôli práve prebiehajúcemu rozvodu, ktorý rozhodne nejde ako po masle. Uvidíme, či sa neskôr k novému šťastiu prizná, alebo ide naozaj iba o priateľský vzťah spriaznených duší.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš PlekanecMarek Peksa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu