Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prvý z farmárov je už doma: Po dueli ostali len oči pre plač!

Prvý farmársky duel má svojho víťaza. Zobraziť galériu (7)
Prvý farmársky duel má svojho víťaza. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Jedenásta séria reality šou Farma má za sebou svoj prvý týždeň a po včerajšom večeri aj prvý duel. Ten bol skutočne napínavý - stretli sa v ňom východniarka Andrea a západniar Michal. Sled piatich disciplín sa stal osudným sympatickej kostolníčke.

Tento týždeň odštartovala už jedenásta séria dlho očakávanej Farmy. V nej si tento rok meria sily Východ so Západom. A i keď si farmári od začiatku nič nedarujú, hneď prvý týždeň sa im podaril husársky kúsok. Splnili totiž všetky úlohy, ktoré im hospodár zadal. Jeho očakávania predčila nielen skvostná krčma, ale aj volleybalové ihrisko, ktoré si farmári zbúchali nad rámec dohodnutých prác. Vyslúžili si tak plný počet mincí. To sa za uplynulé série nepodarilo veru nikomu a 16 nových farmárov sa tak postaralo o nový rekord.

Farmári dostali za splnené úlohy všetkých 50 mincí.
Zobraziť galériu (7)
Farmári dostali za splnené úlohy všetkých 50 mincí.  (Zdroj: foto: tv markíza)

Do novo vybudovanej krčmy pribudol farmárom za odmenu výčap.
Zobraziť galériu (7)
Do novo vybudovanej krčmy pribudol farmárom za odmenu výčap.  (Zdroj: foto: tv markíza)

Včera sa diváci dočkali aj prvého duelu, v ktorom sa stretli praktická sestra a kostolníčka v jednom, Andrea Bobovská (43) a fyzioterapeut Michal Rajcsányi (24). Andrea, ktorá si Michala do duelu zvolila, sa netajila tým, že chce od začiatku zamiešať karty a v hlave už má ďalšie mená, ktoré chce vyzvať do budúcich duelov. Premyslený plán sa jej už ale nesplní. Výber prvého súpera sa jej totiž stal osudným.

V dueli sa stretli Východniarka Andrea a Západniar Michal.
Zobraziť galériu (7)
V dueli sa stretli Východniarka Andrea a Západniar Michal.  (Zdroj: foto: tv markíza)

Duel bol už od začiatku napínavý a skóre tesné až do poslednej chvíle. O víťazovi napokon rozhodla posledná, vytrvalostná disciplína. Po nej zostali Andrei už len oči pre plač. Andrein krátky pobyt na Farme však zanechal po sebe stopy. Matka troch detí s neľahkou finančnou situáciou urobila dojem práve na svojho súpera Michala. „Čo robí doma, ako žije, všetko, ja som naozaj pri tom rozmaznaný chlapec, ktorý sa stará len sám o seba a z mojej výplaty nevyžijem. Obrovský klobúk dolu,“ obdivne uznal mladý Bratislavčan.

Víťazom duelu sa napokon stal Michal. Andrea sa so šou rozlúčila.
Zobraziť galériu (7)
Víťazom duelu sa napokon stal Michal. Andrea sa so šou rozlúčila.  (Zdroj: foto: tv markíza)

„Čo už, nabudúce vyskúšame zas,“ zneli prvé slová Andrei, ktorá neskrývala sklamanie z prirýchleho odchodu zo šou. „Mohla som byť lepšia, ale nevyšlo to.“ Koho Andrea zvolí do boja o farmára týždňa, to sa dozvieme už čoskoro.

Viac o téme: FarmaDuel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu