Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantné priznanie markizáčky Evelyn: Otvorene o prvom sexe... Au, to pichalo!

Evelyn prezradila, aký bol jej prvý sex. Zobraziť galériu (6)
Evelyn prezradila, aký bol jej prvý sex. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Prvý sex je téma, o ktorej niektoré ženy radšej ani nehovoria. Buď sa za to hanbia, lebo to bol trapas, alebo to bolelo, akoby vás rezali. Práve o tomto sa však rozhovorila moderátorka markizáckej Farmy Evelyn (29) so svojou kamarátkou Petrou Polnišovou. Prezradila, aké bolo jej "tenkrát po prvé".

Eva Kramerová, či skôr Evelyn, ako ju pozná celé Slovensko, je živel na pohľadanie. Energická baba, ktorá sa netají svojím humorom a nemá problém priznať si ani trapas, ktorý sa jej stal. Dokonca ho vie ešte aj otočiť na srandu a pobaviť tak svojich fanúšikov.

Evelyn a Peťa Polnišová začali prednedávnom s podcastom jauuu, PS: to bolelo. Naposledy rozoberali tému prvý sex.
Zobraziť galériu (6)
Evelyn a Peťa Polnišová začali prednedávnom s podcastom jauuu, PS: to bolelo. Naposledy rozoberali tému prvý sex.  (Zdroj: Instagram Evelyn)

Nie je to tak dávno, čo sa spojila s herečkou a zabávačkou Petrou Polnišovou a vytvorili si projekt jauuu, PS: to bolelo. Spoločne rozoberajú rôzne témy a dávajú priestor aj ich sledovateľom, ktorí im môžu mailom posielať svoje príbehy na aktuálnu tému. Tou poslednou bol prvý sex a hoci spočiatku ani jedna o tom svojom veľmi hovoriť nechcela, napokon predsa len priznali farbu.

Evelyn prežila stratu panenstva kdesi v lese. „Ja, žienka natural Orava. Na chatke sme boli s partiou. Chatka znamená tri laty zbité o strom a strašne sme sa tvárili, že sme na chate. Mojej kamošky brat, strašne pekný chlapec, aj môj kamoš, tak sme si to teda ťukli,” prezradila komička. Peti to samozrejme nedalo a ihneď sa opýtala, či to skúsili ako experiment.

Evelyn si prvý sex užila kdesi v lese v ihličí.
Zobraziť galériu (6)
Evelyn si prvý sex užila kdesi v lese v ihličí.  (Zdroj: Instagram Evelyn)

Rodáčka z Oravy prezradila, že s chalanom to tak nejako už cítili a Evelyn sa mladý muž veľmi páčil. Boli dokonca dobrí kamaráti. „To bolo super v tomto, ale to ihličie opadané nebolo úplným osviežením tohto aktu. Všetko bolelo, aj chrbát, aj dole. Všetko zrazu pichalo, ja že eee,” priznala Evelyn, ktorá cítila „vôňu lesa" všade.

„Les, ihličie, moje gaťky ružové, ktoré si doteraz pamätám, s nápisom angel na riti, to proste nevymyslíš. Milujem na to spomínať,” uzavrela blondínka, ktorá tvrdí, že žiadnu traumu z toho napokon nemá. „Ja som okamžite nastúpila na tento vlak,” smeje sa Evelyn.

Les, ihličie a ružové gaťky. To je popis tenkrát po prvé komičky Evelyn.
Zobraziť galériu (6)
Les, ihličie a ružové gaťky. To je popis tenkrát po prvé komičky Evelyn.  (Zdroj: Instagram Evelyn)

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu