Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Silvia Šuvadová len v podprsenke: Fúú, tá je ale sexi!

Silvia Šuvadová sa ukázala v podprsenke. Zobraziť galériu (5)
Silvia Šuvadová sa ukázala v podprsenke. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Kto by to bol na ňu povedal?! Silvia Šuvadová (46) je krásna žena a aj keď má po štyridsiatke, za svoju postavu sa rozhodne nemusí hanbiť. Ba práve naopak. Zrejme aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa sympatická herečka stala tvárou módnej značky a vyzliekla sa pre ňu len do podprsenky!

Silvia Šuvadová sa po mnohých rokoch za veľkou mlákou vrátila na dlhšie obdobie opäť na rodnú hrudu. Najprv to bolo vďaka účinkovaniu v reality show Farma X, neskôr kvôli otcovi, pri ktorom chce stáť počas jeho zdravotných problémov. Napriek tomu, že aktuálne nehrá v žiadnom filme či seriáli, predsa len dostala super ponuku!

Stala sa totiž tvárou módnej značky Jozefa Grondžáka pre kolekciu spodnej bielizne. Sympatická herečka tak odložila zábrany bokom a nechala sa odfotiť len v čiernej podprsenke a s mejkapom femme fatale. „Je to pre mňa zaujímavá skúsenosť, keďže som v takej pozícii ešte nebola. Zhostila som sa tejto príležitosti ako hereckej postavy, takže som s tým problém nemala," prezradila nám rodáčka z Ružomberku, ktorej to neskutočne sekne a je poriadne sexi. Dokonca natoľko, že aj Jakub Petraník, ktorý nedávno svetu odhalil svojho priateľa, prehodnocuje svoju orientáciu.

Silvia Šuvadová sa stala tvárou módnej značky pre spodnú bielizeň. Je natoľko sexi, že aj Jakub Petraník prehodnocuje svoju orientáciu.
Zobraziť galériu (5)
Silvia Šuvadová sa stala tvárou módnej značky pre spodnú bielizeň. Je natoľko sexi, že aj Jakub Petraník prehodnocuje svoju orientáciu.  (Zdroj: Instagram Lombardi Fashion)

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu