Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdu z Oteckov zadržali na letisku, takmer nestihol lietadlo: Náboj v batožine!

Oliver Oswald takmer nestihol lietadlo, kvôli náboju v batožine! Zobraziť galériu (6)
Oliver Oswald takmer nestihol lietadlo, kvôli náboju v batožine! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA/EGYPT - Tak tomu sa povie nepríjemná situácia, akú by nechcel zažiť nikto z nás. Hviezda markizáckeho seriálu Oteckovia Oliver Oswald (18) si spoločne s mamou a sestrou prežil chvíle plné stresu, keď sa vracali z dovolenky. Na letisku v Egypte im totiž v batožine našli náboj!

Mladá herecká hviezda Oliver Oswald si pred pár rokmi užil s mamou a sestrou krušné chvíle. Hoci bol vtedy ešte dieťa, bál sa, aby ich náhodou nezavreli. Dokonca jeho vinou. „Ja som bol na policajných dňoch a zbieral som tie náboje, čo vystrelili policajti. Tie vystrelené náboje som zbieral a dával som si ich do obalov od telefónu, hracích konzol," prezradil nám začiatok problému herec.

Obrovský strach hviezdy z Oteckov: V batožine mal náboj... Báli sme sa, že nás zavrú!
Na tom, že náboje zbieral, by nebolo v zásade nič zlé, keby na jeden z nich nepozabudol a nevybral sa s ním na dovolenku do Afriky. „Šesť sedem rokov to mohlo byť, keď sme šli cez letisko smerom zo Slovenska do Afriky, tak to nič. To bolo všetko v pohode. Ale z Egypta naspäť prišiel ten týpek a hovorí, že tu je náboj," rozrozprával sa Oliver.

Nechcel tomu veriť, no kontrola na letisku napokon mala pravdu. Keď im otvorili kufor a obal od hernej konzoly, odrazu, vtedy ešte malému chlapcovi, zaplo. „Pozerám, do prčíc! A teraz vysvetľovať, že to je slepý náboj, že je to z nejakých slovenských policajných dní a takéto hovadiny," povedal Oswald a zároveň dodal, že ich tam držali asi hodinu.

Oliver Oswald si pár rokov dozadu prežil s mamou a sestrou poriadny stres.
Zobraziť galériu (6)
Oliver Oswald si pár rokov dozadu prežil s mamou a sestrou poriadny stres.  (Zdroj: Instagram O.O.)

„Ledva sme stihli let a báli sme sa, že nás tam zavrú. Však to boli ľudia, ktorí tam chodili so samopalmi, však viete ako to funguje na letiskách tam. Boli sme fakt, že v strese," uzavrel spomienky na nepríjemný zážitok mladý herec.

Viac o téme: Oliver Oswald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu