Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy moderátor sa oženil: Mega veselica trvá už niekoľko dní... Nečakané problémy krátko pred svadbou!

Moderátor Ivan Binďo Bindas sa v sobotu o 15:00 oženil. Zobraziť galériu (11)
Moderátor Ivan Binďo Bindas sa v sobotu o 15:00 oženil. (Zdroj: Topky.sk)

LEVOČA - Začiatkom apríla sme ako prví na Topkách informovali, že známy slovenský moderátor Ivan Binďo Bindas (38) chystá svadbu. A ten deň D nastal včera. Z obľúbeného rádiového spíkra je už ženáč. Svoje áno povedal snúbenici Merry v kostole v Spišskom Hrušove. Prinášame vám exkluzívne informácie a zábery!

Začiatkom roka sa moderátor Ivan Binďo Bindas pochválil svojim zasnúbením. Na sociálnu sieť Instagram pridal záber labky psíka Belly a dvoch rúk, z ktorých jedna mala na prste žiarivý prsteň. V apríli nám následne rádiový spíker potvrdil, že so snúbenicou už svadbu horlivo pripravujú a prezradil nám aj miesto a termín sobáša. 


VIEME PRVÍ! Známy moderátor chystá svadbu: Poznáme dátum aj miesto


No a ten deň práve nastal! Dvojica si svoje áno povedala v sobotu o 15-tej hodine popoludní v kostole v Spišskom Hrušove. A svadba je to naozaj veľkolepá. Trvá totiž už tri dni a rozhodne nekončí. Ako sa nám podarilo zistiť, dvojica dodržiava všetky zvyky tradičnej východniarskej svadby. Vo štvrtok odštartovali veselicu stavaním „mája“ pre nevestu. 

V piatok pokračovali svadobčania rozlúčkou so slobodou... No a v sobotu už prišiel na rad hlavný program. Ženích si pred obradom prišiel odobrať nevestu od rodičov a potom sa už dvojica pobrala do kostola. Po cirkevnom obrade sa novomanželia spolu s približne stovkou hostí presunuli do Levoče, kde sa konala hostina.

VIDEO: Mladomanželia po obrade vypúštali pred kostolom holubice. 

Svadba Binďo vypúšťanie holubíc

Ani veľký deň manželov Bindasovcov sa však nezaobišiel bez komplikácií. „Na svadbe mal byť aj koč s koňom. Ten však v piatok dostal kŕč a vyzeralo to tak, že v sobotu na svadbe nebude môcť byť,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Statné zviera sa však nakoniec dalo dokopy a všetko dobre dopadlo. Binďovi a jeho krásnej manželke gratulujeme a prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

VIDEO: Ivan Binďo Bindas takmer za svojou nevestou na koči nedorazil. 

Svadba Binďo - Príchod ženícha na koči

Oficiálne svadobné foto Ivana Binďa Bindasa a jeho manželky Merry.
Zobraziť galériu (11)
Oficiálne svadobné foto Ivana Binďa Bindasa a jeho manželky Merry.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac FOTO zo svadby nájdete v našej GALÉRII

Viac o téme: Ivan Binďo Bindas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu