Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V Belohorcovej dome v Miami vypukol požiar: Zničené autá... Škoda za státisíce eur!

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek (Zdroj: Instagram Z.B.)

MIAMI - Kým Zuzana Belohorcová (43) si užíva dovolenku s deťmi Salmou a Neviom na Slovensku, jej manžel Vlastimil Hájek ostal v Miami, kde už niekoľko rokov spolu žijú. Na slnečnej Floride však v noci zažil blondínkin muž poriadny požiar v garáži, kde bolo zaparkovaných niekoľko luxusných áut, medzi ktorými sa nachádzali aj ich motorové tátoše. Škoda po požiari sa vyštverala na státisíce eur.

Včera večer vypukol v Miami požiar v garáži budovy Continuum na South Beach. Hoci Zuzana Belohorcová je aktuálne na dovolenke na Slovensku, jej manžel Vlasta Hájek sa nachádzal priamo v epicentre. Obyvateľov museli evaukovať. Čech dokonca poslal prostredníctvom Instagramu svojej láske odkaz, čo sa na mieste deje. „Takto horia všetky garáže a nevieme, kde máme autá. Ty vole, snáď to nezhorelo. To je v p.či! Zlati, takto tu horia autá. Toto nie je sranda. Idem radšej, aby to nebuchlo,“ prihováral sa Hájek cez instastories.

Požiar na Miami v garáži
Neskôr už čakal aj s ostatnými pred budovou a zabával sa na tom, ako to Američania celé prežívajú. „Zlati, už tu máme americké šialenstvo. Už to uhasili a teraz sa všetci spamätali,“ ohlásil sa Vlasta. Požiar, ktorý vypukol v garáži, zapríčinil údajne automobil Tesla. „Dnes nám v baráku horelo. Šesť áut totálka, vrátane ferrari a bentley. Tesla chytila pri nabíjaní. Museli sme sa evakuovať o jednej ráno. Bolo to peklo,“ vyjadril sa Vlasta Hájek pre český portál Expres.

Škoda zhorených áut sa vyštverala na vyše 780 000 eur.
Zobraziť galériu (7)
Škoda zhorených áut sa vyštverala na vyše 780 000 eur.  (Zdroj: Instagram V.H.)

Vlasta napokon pridal na Instagram aj fotografiu zhorených áut – Ferrari 458 Italia a Ferrari 458 Spider, pričom škoda sa vyštverala na vyše 780 000 eur. V garáži mali autá aj Zuzana s manželom, no tie ich, našťastie, ostali bez poškodenia.

Garáže na Miami plné dymu

Viac o téme: Zuzana BelohorcováVlasta Hájek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu