Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vychudnutá Kucherenko šokovala fotkou: O 20 kíl ťažšia!

Silvia Kucherenko opäť prekvapila. Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko opäť prekvapila. (Zdroj: Profimedia, Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Na to, že modelka Silvia Kucherenko z času na čas rada ohúri Slovensko nejakým šokujúcim záberom, sme si už zvykli. Ani tentokrát nesklamala. Na sociálnej sieti vytasila fotku, na ktorej je naozaj na nepoznanie.

Fotka krásnej modelky pravdepodobne zaskočila nejedného jej priaznivca. Silvia na nej totiž vyzerá, akoby to ani nebola ona. Blondínka však nezostala nič dlžná a pôvod fotky vysvetlila. Tá vznikla ešte v decembri 2010 krátko po tom, ako modelka priviedla na svet svojho synčeka Alexandra. Ako priznala, počas tehotenstva pribrala až dvadsať kíl, ktoré sa poriadne odrazili na jej tvári a napuchnutých líčkach.

Vychudnutá Kucherenko šokovala fotkou:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Silvia však fotku nezdieľala len tak. K prvému záberu pridala aj druhý, na ktorom, už ako šťastná mamička, pózuje pri vianočnom stromčeku. „Schudla som hneď do 3 týždňov 15 kg, čiže baby dá sa," chváli sa mamička za účelom povzbudiť mnohé ďalšie ženy. Či však za jej rapídnym úbytkom na váhe stála po návrate z pôrodnice tvrdá disciplína, alebo to modelke išlo takpovediac "samo od seba", neprezradila.

Vychudnutá Kucherenko šokovala fotkou:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Treba však pochváliť kráskinu snahu inšpirovať ostatné ženy, ktoré k nej vzhliadajú prostredníctvom jej fotografií a sociálnych sietí a snažia sa priblížiť dokonalosti, ktorá dnes číha doslova na každom rohu. Silvia je dnes opäť fit a chváli sa telom, aké jej môžu závidieť aj školáčky.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu