Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivý pohľad na obľúbeného slovenského herca: Zanedbaný a špinavý... Fú, vyzerá ako bezďák!

Robo Jakab Zobraziť galériu (6)
Robo Jakab (Zdroj: Instagram R.J.)

BRATISLAVA - Herec Robo Jakab (43) patrí medzi obľúbené tváre slovenského šoubiznisu. Ľudia si ho spájajú najmä s postavou Karola z niekdajšieho seriálu televízie JOJ Panelák, ale aj so zoskupením Chalaňi. Štyridsiatnik je však aj členom divadla Astorka Korzo '90. Prednedávnom sa pochválil fotografiou, na ktorej ho spozná len málokto. Je na nej zanedbaný a špinavý.

Robo Jakab okrem divadla Astorka Korzo ´90 momentálne pôsobí aj v zoskupení Teatro Tatro. A práve na cestách s týmto divadlom si urobil rodák z Nitry fotografiu, na ktorej by ho s ťažkosťami spoznala aj vlastná rodina. Aktuálne vystupuje Jakab spolu s ďalšími kolegami v hre Majster a Margaréta.

Po odohraní svojej pasáže sa herec cvakol a záberom sa pochválil na sociálnej sieti Instagram. Pohľad na Roba Jakaba v tomto prevedení je doslova desivý. Vyzerá totiž úplne ako bezdomovec - zanedbaný, strapatý, špinavý, zarastený. Aj taká je realita postavy osamelého pána Jozefa, ktorého Robo stvárňuje. Hoci patrí medzi slovenských obľúbencov, aj jeho fanúšikovia by zrejme mali problém na javisku ho rozpoznať.

Roba Jakaba by ste takto zanedbaného len veľmi ťažko spoznali.
Zobraziť galériu (6)
Roba Jakaba by ste takto zanedbaného len veľmi ťažko spoznali.  (Zdroj: Instagram R.J.)

„Každé predstavenie Majstra a Margaréty je pre mňa malý sviatkom. Veľká vďaka všetkým, čo sa na ňom podieľajú. Každá zložka je bez akýchkoľvek pochýb vysoko profesionálna s obrovským kusom nadpráce, ktorá je vpísaná do kvality tohto magického diela. A veľká vďaka aj vám, našim divákom, milovníkom Teatra Tatra - jedinečného divadla, kde nič nie je nemožné," napísal Jakab k ďalšej fotke. Nuž, skutočne tam nie je nič nemožné. Ani urobiť zo sympatického fešáka zanedbaného ufúľaného muža.

Robo Jakab aktuálne vystupuje s divadlom Teatro Tatro, kde nič nie je nemožné.
Zobraziť galériu (6)
Robo Jakab aktuálne vystupuje s divadlom Teatro Tatro, kde nič nie je nemožné.  (Zdroj: Instagram R.J.)

Viac o téme: Robo Jakab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu