Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drobová rozpredáva šatník: Svojich luxusných kúskov sa zbavuje za pár drobných... TOTO je dôvod!

Gabika Drobová Zobraziť galériu (4)
Gabika Drobová (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Šatníky mnohých známych osobností zo slovenského šoubiznisu doslova praskajú vo švíkoch vďaka luxusným kúskom, ktoré sú snom nejednej pravej nákupnej maniačky. Nájdu sa však aj takí, ktorí sa exkluzívnych outfitov dokážu vzdať. Medzi nich patrí aj Gabika Drobová. Tá aktuálne za pár drobných predáva dizajnérske oblečenie. No a kvôli osobnému zisku to veru nie je!

Na Slovensku totiž najnovšie vznikol unikátny projekt Pomahay, ktorý podporujú aj rôzne známe tváre. Medzi nimi nechýba ani Gabika. Oblečenie je síce na predaj za naozaj symbolickú sumu v porovnaní s jeho pôvodnou hodnotou, no osobnosti zisk venujú vybranej dobročinnej organizácii. V prípade riaditeľky Fashion TV je to občianske združenie MyMamy, bezpečný dom pre ženy, na ktorých bolo páchané násilie.

Gabika Drobová rozpredáva veci zo svojho šatníka. Rozhodla sa týmto spôsobom podporiť združenie MyMamy.
Zobraziť galériu (4)
Gabika Drobová rozpredáva veci zo svojho šatníka. Rozhodla sa týmto spôsobom podporiť združenie MyMamy.  (Zdroj: FOTO: Pomahay.sk)

„Veľmi rada sa zapájam do projektov, kde móda pomáha. Je úžasné, že oblečenie a doplnky, ktoré som s radosťou nosila, potešia novú majiteľku a zároveň pomôžu tam, kde je to potrebné,“ povedala nám blondínka, keď sme ju oslovili s otázkou, či jej nebolo ľúto vzdať sa svojich obľúbených kúskov.

Na materiálne veci podľa jej slov nikdy fixovaná nebola. „Takže áno, viem sa bez problémov vzdať aj dizájnérskych kúskov. Čo si v šatníku nechávam, sú veci s príbehom. Buď som ich dostala od milovaného človeka a chcem si ich nechať ako spomienku, alebo som v nich prežila niečo výnimočné," priznala otvorene. 

Nie je však jediná, okrem nej projekt podporujú aj futbalista Róbert Vittek, hokejista Ľubomír Višňovský či tanečnica Monika Sakmanová a podľa našich informácií by sa k nim už čoskoro mali pridať aj ďalšie známe tváre.

Ľubomír Višňovský okrem oblečenia venoval aj puk, ktorí si záujemcovia budú môcť vydražiť.
Zobraziť galériu (4)
Ľubomír Višňovský okrem oblečenia venoval aj puk, ktorí si záujemcovia budú môcť vydražiť.  (Zdroj: FOTO: Pomahay.sk)

Viac o téme: Gabika Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu