Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Barmošová na dovolenke bez podprsenky: Ej, TAKTO ju v správach nevidíme!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová (Zdroj: Ján Zemiar,)

PISA - Luciu Barmošovú poznáme ako krásnu a vždy elegantne upravenú moderátorku hlavnej spravodajskej relácie. Aj ona sa však okrem serióznych záberov z televízie občas svojim priaznivcom pochváli snímkami zo súkromia či z dovolenky. A tou poslednou poriadne šokovala!

Lucia sa rozhodla stráviť chvíle oddychu v Taliansku. Ani na dovolenke však nezabúda na svojich fanúšikov a Instagram zásobuje zábermi zo slnečnej destinácie. Na jednom z posledných záberov sa rozhodla zvečniť sa spolu s panorámou historického letoviska. Kultová šikmá veža však tentokrát zostala nepovšimnutá a ľudia sa zamerali na iný, pre nich zaujímavejší detail.

Barmošová na dovolenke bez
Zobraziť galériu (6)

Blondínka zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje s chutne vyzerajúcim miešaným nápojom a v krásnych šatách. A práve tie odhalili aj niečo, čo u moderátorky nie je zvyčajné. Lucia nechala tentokrát podprsenku v skrini a jemný materiál šiat tak poodhalil stojace bradavky. To nenechalo jej fanúšikov chladnými a pod fotografiou začali ihneď pribúdať pochvalné komentáre, prevažne od mužov. „Zlatučká si. Krásne šaty a pekne presvitajú na správnom mieste,” všimol si jeden z nich.

Barmošová na dovolenke bez
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

Moderátorka, ktorá si z času na čas uletí na podobne provokujúcom zábere, na komentár nereagovala. A ani nie je treba. Sexi zábery totiž k dovolenkám tak trochu patria.

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu