Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bolestivý úraz markizáčky Hospodárovej: Športové noviny musela odmoderovať po sediačky!

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (7)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA - Blondínka Jana Hospodárová (43) je súčasťou televízie Markíza už dlhých dvadsaťtri rokov. Dlhší čas tvorí súčasť tímu Športových novín ako jediná žena. A práve počas vysielania sobotňajších správ prekvapila moderátorka tým, že sedela na stoličke. Pozornému oku však neuniklo, že ľavú nohu jej zdobila ortéza.

Janka Hospodárová patrí medzi obľúbené tváre televízie zo Záhorskej Bystrice, pričom súčasťou markizáckeho tímu je dvadsaťtri rokov. Už nejaký čas pracuje v relácii Športové noviny, ktoré moderuje. Kým ostatné dni bola bola dokonale nastajlovaná v lodičkách, v sobotu mala obuté pohodlné balerínky a celé vysielanie presedela na stoličke.

Jana Hospodárová moderovala sobotňajšie Športové noviny po sediačky.
Zobraziť galériu (7)
Jana Hospodárová moderovala sobotňajšie Športové noviny po sediačky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Netreba za tým však hľadať žiadne novoty či lenivosť. Práve naopak. Jankina ľavá noha totiž bola spevnená v ortéze. Aj napriek zraneniu totiž odmoderovala svoj vstup. A čo sa sympatickej blondínke vlastne stalo? „Bola som si zabehať a v lesnom teréne sa mi podvrtol členok," prezradila pre topky.sk Hospodárová.

Na jej nepríjemné a bolestivé zranenie tak trochu upozornila aj jej kolegyňa Zlatica Puškárová. Jej syn Leo bol totiž pri vysielaní v štúdiu a strihol si s Jankou aj fotku. Tou sa moderátorka hlavného spravodajstva pochválila na svojom Instagrame a pripísala: „Dnes sa veľmi tešil zo stretnutia v Markíze s našou Jankou, ktorej mimochodom želáme rýchle uzdravenie boľavej nohy." Hoci sa Jana venuje behu, na čas bude musieť poľaviť a dopriať si oddych.

Sobotňajšie Športové noviny si štúdiu vychutnal aj syn moderátorov Zlatice Puškárovej a Patrika Švajdu.Fotkou sa pochválila Leova mama a Janke nezabudla zaželať skoré uzdravenie.
Zobraziť galériu (7)
Sobotňajšie Športové noviny si štúdiu vychutnal aj syn moderátorov Zlatice Puškárovej a Patrika Švajdu.Fotkou sa pochválila Leova mama a Janke nezabudla zaželať skoré uzdravenie.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu