Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

HOROR Karin Haydu: Prepadli ma a okradli!

Karin Haydu Zobraziť galériu (10)
Karin Haydu (Zdroj: Instagram K.H.)

BRATISLAVA/BARCELONA - Leto je ideálnym časom na dovolenky a svoje o tom vedia aj známe tváre slovenského šoubiznisu. Herečka Karin Haydu (42) si počas prázdnin taktiež odbehla na dovolenku, no stalo sa to, čo by nechcel zažiť nikto z nás. Príjemné chvíle v Španielsku sa zmenili na horor, keď brunetku prepadli a okradli!

Na dovolenku odchádzame väčšinou s pocitom, že chceme vypnúť, oddýchnuť si a nič neriešiť. Pred pár rokmi sa takto vybrala do Barcelony aj herečka Karin Haydu, no dovolenka sa v jeden deň razom zmenila na horor. Namiesto užívania si pohody a cudzej krajiny sa musela popasovať s prepadom a okradnutím.

TOTO by nechcel zažiť nik: Karin Haydu zažila horor... Prepadli ma a okradli!
Ako sama tvrdí, nie je ten typ človeka, ktorý celú dovolenku preleží iba na pláži, ale už keď navštívi cudzinu, chce aj čo-to vidieť. V Španielsku sa jej to však vypomstilo. „Stalo sa mi, že ma prepadli v Barcelone. Normálne v aute veľký prepad, na semaforoch na červenej. Neboli sme zamknutí, takže to bola naša chyba. V podstate to bolo asi najnegatívnejšie,” prezradila nám Karin v rozhovore a rovno si aj zaklopala na čelo, aby sa jej podobné situácie vyhýbali.

Podobný moment by nechcel zažiť nik a len ťažko si vieme predstaviť, ako by sme v danú chvíľu reagovali. Čo urobila sympatická herečka? „Tak asi ako každý. Človek je v šoku, nevie vlastne, čo sa deje najprv, až kým si to všetko uvedomí, tak už je neskoro, už dávno si okradnutý, ostaneš sám na ulici. A to bolo hlavne v noci a bolo to v takej blbej štvrti, takže aj to bolo zlé," rozpamätala sa na nepríjemný zážitok.

Karin Haydu mala na dovolenke v Barcelone obrovské šťastie, že ju len okradli a nestalo sa nič vážnejšie.
Zobraziť galériu (10)
Karin Haydu mala na dovolenke v Barcelone obrovské šťastie, že ju len okradli a nestalo sa nič vážnejšie.  (Zdroj: Jan Zemiar)

V tom čase dokonca podľa svojich slov konala veľmi nezodpovedne, no uvedomila si to až s odstupom času. „A potom ja ešte o druhej v noci som sa vybrala, že idem hľadať moju kabelku, či nebude niekde odhodená tam v tej štvrti,” hovorí Karin, ktorá si je však vedomá toho, že mala šťastie. Koniec koncov išlo len o ukradnuté veci a nič vážne sa jej nestalo.

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu