Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Český moderátor jojkárskeho Talentu: Dostal padáka!

David Gránský sa slovenským divákom predstavil ako moderátor jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Zobraziť galériu (5)
David Gránský sa slovenským divákom predstavil ako moderátor jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Skončil! David Gránský (27) sa do povedomia slovenských divákov dostal po boku herečky Lujzy Garajovej Schramekovej (36) ako nový moderátor jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Mladý Čech však okrem veľkého televízneho projektu uvádzal aj Top star magazín na českej Prime. No tomu je najnovšie koniec. Dostal totiž padáka!

V súkromnom živote ide Davidovi Gránskému karta. Len nedávno sme na Topkách informovali, že sa oženil. Svoje áno povedal dlhoročnej partnerke Nikole. V profesionálnom živote to však už také ružové nemá. Najnovšie informácie totiž hovoria o tom, že český moderátor dostal padáka.


Moderátor jojkárskeho Talentu: Odskočil si z nakrúcania a... OŽENIL SA!


Okrem jojkárskej šou Česko Slovensko má talent, ktorú uvádzal spolu s herečkou Lujzou Gajarovou Schramekovou, totiž moderoval raz za 7 dní aj reláciu zo sveta šoubiznisu Top Star magazín. Česká televízia Prima sa však rozhodla, že týždenný program, ktorý mal fešák pod palcom, z vysielania vypustí a ponechá si len denný formát. No to zároveň znamená, že Gránský prišiel o prácu.

„Top Star magazín nebude vo svojej týždennej podobe na obrazovkách TV Prima aj vzhľadom k chystaným novým formátom s prípravou na spustenie spravodajského projektu CNN Prima News. Divákom správy zo spoločnosti ale ponúka aj naďalej v dennej forme relácia Top Star, ktorú vysielame každý deň o 19:55,“ potvrdila Aha! hovorkyňa FTV Prima Zuzana Brzáková.

Gránskému však naďalej zostáva moderovanie šou Česko Slovensko má talent. Tú Jojka prinesie slovenským divákom už v jesennej vysielacej štruktúre. A ako televízia z Koliby avizuje, moderátorská dvojica zostáva nemenná, teda pred kamery sa aj po roku postavia David Gránský a Lujza Garajová Schrameková.

Viac o téme: David Gránský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu