Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nový frajer Jágrovej ex si kopol do hokejistu: TAKTO ho uzemnil!

Jaromír Jágr opätoval útok novému frajerovi Kopřivovej. Zobraziť galériu (7)
Jaromír Jágr opätoval útok novému frajerovi Kopřivovej. (Zdroj: SITA)

PRAHA - Provokuje, ako sa len dá! Vyzerá to tak, že priateľ Veroniky Kopřivovej (28), ktorá ešte pred pár mesiacmi tvorila rozprávkový pár s Jaromírom Jágrom (47), si potrebuje niečo dokázať. Slávneho hokejistu vysmial na sociálnej sieti. Jágrova reakcia ho však asi poriadne prekvapila.

Odkedy sa prevalilo, že najznámejší český hokejista Jaroslav Jágr a instagramová modelka Veronika Kopřivová už netvoria pár, o ich rozchode sa toho popísalo veľa. Hokejista i jeho 'bývalka' dokonca poskytli médiám krátke vyjadrenia k svojmu rozchodu a na povrch sa dostala aj informácia, že blondínka si už stihla nájsť lásku u iného muža. Tým je český model a víťaz súťaže krásy Miroslav Dubovický (27).

Hoci by sa zdalo, že mladý model má v tomto trojuholníku navrch, rozhodol sa Jágra provokovať. Na sociálnu sieť zavesil fotografiu, kde spolu so svojím bratom, dvojčaťom Martinom, pózujú pri aute so svadobnou výzdobou. Na zdanlivo bežnej fotke však zvýraznil jeden detail. Súčasť poznávacej značky automobilu totiž tvorí dvakrát číslo 68, ktoré Jágr už roky nosí na hokejovom drese. „Keď miluješ, nie je čo riešiť," pripísal k fotografii Dubovický a pridal niekoľko posmešných smajlíkov.

Nový frajer Jágrovej ex
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Odkaz neušiel ani samotnému hokejistovi a jeho reakcia na seba nenechala dlho čakať. „Svaly a mozog ti môžu pomôcť získať slávu a peniaze, ale úprimný rešpekt od ľudí - ten získaš jedine pokorou, láskavosťou a slušnosťou," znela múdrosť na adresu svalovca. „Snáď to dáva zmysel. Neviem, či som to tak cítil v 20, 30, 40, ale na 100% to tak cítim teraz!" pridal ešte Jágr do komentára. Na svoju múdrosť dokonca vtipne nastavil každodenné opakovanie.

Nový frajer Jágrovej ex
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.J.)

Či sa táto poučka vryje do pamäti aj Kopřivovej novému krásavcovi, to sa uvidí.

Viac o téme: Jaromír JágrVeronika Kopřivová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu