Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

DRÁMA! Dovolenka slovenskej speváčky sa v okamihu zmenila: Takmer prišla o život!

Aless Capparelli mala na dovolenke nehodu. Zobraziť galériu (5)
Aless Capparelli mala na dovolenke nehodu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dovolenka má byť pre každého čas bezstarostnosti a oddychu. Nie vždy to však vyjde podľa našich predstáv. Svoje o tom vie aj mladá slovenská speváčka Aless Capparelli (21), ktorá pri jednej z ciest len tak-tak unikla zubatej. S kamarátkou totiž prežili dopravnú nehodu!

Leto je čas, keď si po polroku práce každý z nás chce oddýchnuť a načerpať silu na ďalšie mesiace v práci. Výnimkou nie sú ani známe tváre slovenského šoubiznisu a medzi nimi aj mladá speváčka. Dovolenka Aless Capparelli však minulý rok neskončila celkom podľa jej predstáv a v podstate ani jej leto.

Dovolenka slovenskej speváčky sa takmer skončila tragédiou: Mohla prísť o život!
Počas letnej párty, ktorá sa nedávno konala, nám prezradila, že sa s kamarátkou vybrala minulý rok do zahraničia a pri tomto výlete takmer prišla o život. „V Paríži nabúralo do nás s kamarátkou na skútri auto a vlastne skoro ma zabilo. To bola asi najnepríjemnejšia zatiaľ vec," povedala dnes už s úsmevom blondínka.

Kvôli tomuto incidentu bola dosť dlho počas leta indisponovaná a kam sa pohla, tam ju sprevádzali zdravotnícke pomôcky. „Klopem si. Dúfam, že nič také už sa nestane. Ale to bol dosť zlý zážitok a zrovna minulé leto. Čiže tento rok si konečne to svoje leto užívam trošku inak ako s ortézou a barlami," povedala nám Aless, ktorá mala naozaj šťastie v nešťastí. Viac sa o sympatickej speváčke a jej vysnívanej destinácii dozviete vo videorozhovore vyššie.

Aless Capparelli skončila po výlete v Paríži s ortézou na nohe.
Zobraziť galériu (5)
Aless Capparelli skončila po výlete v Paríži s ortézou na nohe.  (Zdroj: Instagram A.Č.)

Viac o téme: Aless Capparelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu