Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nepríjemné prekvapenie Zlatice Puškárovej: TOTO jej syn ukradol a...

Zlatica Švajdová Puškárová Zobraziť galériu (7)
Zlatica Švajdová Puškárová (Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že deti sú naša budúcnosť, no niekedy vedia byť poriadne nevyspytateľné. Svoje o tom vie aj markizácka stálica Zlatica Puškárová (41), ktorá je mamou dvoch synov, Lea (9) a Adamka (2). Práve mladší z chlapcov pripravil blondínke nepríjemné prekvapenie vo chvíli, keď sa chystala na spoločenskú akciu.

Zlatica Puškárová patrí medzi najobľúbenejšie tváre markizáckeho spravodajstva. Spolu s manželom Patrikom Švajdom vychovávajú synčekov Lea a Adama. Kým Leo sa venuje športu a umiestňuje sa na krásnych priečkach v súťažiach, mladší z bratov si bezstarostne užíva všetko naokolo.

Zlatica Puškárová má doma poriadne číslo: TOTO jej vyviedol syn!
„Ja celé dni behám. Nechodím ani na pieskoviská, lebo stále za tým malým chlapčaťom utekám a už sa mi všetci smejú, že už sa zastav. Adam je úplne kozmopolitný malý chlapček, on proste všetko si vychutnáva. Má síce dva roky, ale je taký pohoďák," opísala nám Zlatica, aký živý je Adamko.

Má však šťastie, že jej s ním pomáha aj veľký brat. Leo svojho bračeka veľmi ľúbi. „Leo mi tiež veľmi pomáha s ním v zmysle, že sa vedia zahrať, vie sa o neho postarať, zabaviť," pochvaľuje si blondínka. Napriek tomu však stačila chvíľka jej aj Leovej nepozornosti a Adam sa realizoval.

Adam a Leo sú nerozluční parťáci.
Zobraziť galériu (7)
Adam a Leo sú nerozluční parťáci.  (Zdroj: Intagram Z.P.)

„S mojimi synmi som zažila veľmi smiešnu situáciu, keď Adam mi ukradol kozmetický štetec, ktorý som išla použiť, a hodil ho do záchoda. Takže som si tak akurát povedala, že čo všetko deti dokážu," smeje sa markizáčka. Deti sú niekedy skutočne nevyspytateľné!

Viac o téme: Zlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu