Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Uznávaná slovenská návrhárka (62) v priesvitnom: Fúha, tá je ale odvážna!

Dizajnérka Rebecca Justh ohúrila odvážnym outfitom. Zobraziť galériu (6)
Dizajnérka Rebecca Justh ohúrila odvážnym outfitom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V našej spoločnosti neustále platia tvrdé pravidlá, ktoré nám diktujú, čo je vhodné a čo nie. Čoraz viac sa však do popredia dostáva teória, že vek je len číslo. Dôkazom toho je aj jedna z našich uznávaných módnych dizajnérok Rebecca Justh. Odvaha jej rozhodne nechýba.

V centre nášho hlavného mesta sa na letnej časti Bratislavských módnych dní opäť predviedli nielen krásne modelky a najnovšie kolekcie, ale v najlepšom svetle sa snažili ukázať aj známe tváre, ktoré módnu šou sledovali z publika. Medzi nimi sa objavila aj úspešná slovenská návrhárka Rebecca Justh a svojím odvážnym outfitom všetkým prítomným doslova vyrazila dych!

Uznávaná slovenská návrhárka (62)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Uznávaná slovenská návrhárka (62)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Brunetka bola neprehliadnuteľná hneď, ako sa objavila. V blízkosti móla sa predviedla v čiernom body s dlhým rukávom, ktoré odhaľovalo plecia a veľkú časť dekoltu. V porovnaní s tým, čo zvolila ako spodný diel, bol však hlboký výstrih zanedbateľný. Na priliehavé body si totiž natiahla sukňu z úplne presvitajúceho materiálu, ktorý zdobili len malé čierne bodky. Prítomní hostia, ale aj okoloidúci ľudia si tak mohli do detailov prezrieť jej obnažené nohy a zadok.

Uznávaná slovenská návrhárka (62)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív R.J.)

Dizajnérka, ktorá so svojou tvorbou zažiarila dokonca na New York Fashion Weeku, si ale podobné výstrelky môže dovoliť. Aj vo svojmu veku má totiž telo mladice a nič nenasvedčuje tomu, že táto dáma prekročila prah šesťdesiatky. Dokonale štíhle nohy aj pozadie tak pravdepodobne potešili hlavne mužské oko. Návrhárka navyše vie svoj štýl predať a napriek čiernej farbe vo svojom outfite žiarila.

Viac o téme: Rebecca Justh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu