Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Luxus slovenskej moderátorky: Za tieto topánočky vysolila... Uf, to je ale pálka!

Dominika Ducová si obula luxusné sandáliky. Zobraziť galériu (19)
Dominika Ducová si obula luxusné sandáliky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slnečný utorok patril plavkám. Spoločnosť zameraná najmä na predaj spodnej bielizne a plaviek ukázala na streche jedného z bratislavských barov svoju novú letnú kolekciu a párty bola spojená aj s predstavením ambasádorky, ktorou sa stala youtuberka Lucia Hrušková (23) alias Lucypug. Na akcii nechýbala ani slovenská moderátorka Dominika Ducová (22), ktorá má módu v malíčku a zvolila sandáliky, ktorých kúpu by si bežná žena aj trikrát rozmyslela!

Okrem toho, že na summer párty spoločnosti, ktorá je zameraná na spodnú bielizeň a plavky, prišla nová ambasádorka Lucia Hrušková známa ako Lucypug a pozornosť prítomných pútala nová kolekcia, zrak mnohým padol aj na nezvyčajné sandáliky Dominiky Ducovej. Mladučká moderátorka Fashion TV zvolila červené topánky na opätku tvorenom iniciálami svetovej značky.

A že sa pri ich kúpe pleskla po vačku! Bežná Slovenka by si podobný luxus zrejme aj trikrát premyslela a najmä prerátala, čo si za mastnú sumičku všetko môže kúpiť. Cena červených sandálov, ktoré tmavovláska vyvetrala, sa totiž v závislosti od obchodov pohybuje v rozmedzí od 950 až do 1400 eur. Treba však povedať, že luxusná obuv na nohách jej nositeľky krásne vynikla.

Dominka Ducová vysolila poriadnu pálku za červené sandáliky.
Zobraziť galériu (19)
Dominka Ducová vysolila poriadnu pálku za červené sandáliky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

FOTOgrafie z párty nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Dominika Ducová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu