Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tvrdá rana pre Daru Rolins: Toto bol úder pod pás!

Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins

BRATISLAVA – Ups, tak toto určite nečakala. Dara Rolins (46) už takmer rok a pol netvorí pár s raperom Patrikom Vrbovským (42), ktorý sa pred mesiacom šťastne oženil a čoskoro sa stane otcom. Napriek tomu speváčke relácia Inkognito nezabudla pripomenúť, aká bola pár mesiacov pred rozchodom po boku Rytmusa šťastná.

V pondelok večer televízia JOJ vysielala v repríze časť relácie Inkognito z 2. októbra 2017. Ako tajný hosť sa v ňom objavila speváčka Dara Rolins, ktorá v tom čase ešte tvorila pár s raperom Patrikom Vrbovským, no ich vzťah sa pomaly, ale isto chýlil ku koncu. To však vtedy Slovenka žijúca v Čechách nevedela a o svojom vtedajšom partnerovi hovorila s láskou a iskrou v očiach.

Dara Rolins bola ako tajný hosť v relácii Inkognito ešte v októbri 2017.
Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins bola ako tajný hosť v relácii Inkognito ešte v októbri 2017.  (Zdroj: TV JOJ)

Aj Vlado Voštinár sa jej na Rytmusa pýtal. „Ty robíš takú dobrú popíkovú hudbu, ktorá má rytmus,“ zahlásil moderátor na čo Dara pohotovo odpovedala, že je to tak a je doslova všade. „Rytmus je teda všade, kde sa ty hýbeš. A je aj tvojím fanúšikom?“ pokračoval jojkár. „Myslím si, že áno. U nás je to tak, že my spolupracujeme s podobnými ľuďmi, producentmi, autormi a dokonca aj hosťami. Dokonca mám ho aj na albume ako hosťa,“ hovorila speváčka, ktorá v tom čase vydávala album.

Vtedy ešte tvorili Dara a Patrik zohraný pár, ktorý si vyznával lásku a každý očakával svadbu. Zamilovanosť bolo na speváčke vidieť, aj keď hovorila o tom, ako fungujú. „Ja sa rada starám o svojho muža. Mne to príde sexi. Myslím si, že sa počúvame navzájom, preto sme spolu už tých šesť rokov,“ tvrdila s úsmevom Dara, ktorej cesty s Vrbovským sa približne tri mesiace po odvysielaní rozdelili.

Repríza tohto dielu tak bola doslova úder pod pás pre plavovlásku, ktorá na ich spoločný vzťah dlho spomínala. Dokonca aj niektorí followeri jej doteraz nedajú pokoj a pripomínajú jej, že už s Rytmusom viac nebude, pretože sa oženil s Bosniankou Jasminou.

Televízia JOJ odvysielala reprízu Inkognita s Darou Rolins. Mesiac po svadbe jej ex to bol však zrejme nie veľmi uvážený krok.
Zobraziť galériu (7)
Televízia JOJ odvysielala reprízu Inkognita s Darou Rolins. Mesiac po svadbe jej ex to bol však zrejme nie veľmi uvážený krok.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Dara RolinsInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu