Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Syn Martina Dejdara má vycibrený vkus: Zbalil známu krásku zo Slovenska!

Syn českého herca najnovšie tvorí pár s krásnou Slovenkou. Zobraziť galériu (6)
Syn českého herca najnovšie tvorí pár s krásnou Slovenkou. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Martin Dejdar (54) je v Česku známy nielen ako výborný herec, ale aj znalec ženskej krásy. A niet sa čo čudovať. Už niekoľkokrát sa mu ako moderátorovi podarilo počas súťaží miss dostať do spoločnosti tých najkrajších dievčat. Vtedy mu asi ani nenapadlo, že raz bude mať krásku zo súťaže priamo doma.

O prekvapenie sa Dejdarovi postaral jeho syn Matěj (20). Domov si totiž priviedol svoju novú priateľku. A nie hocakú. Je ňou slovenská kráska Sofia Sekelová (25). Tá minulú jeseň zabodovala na súťaži Miss Universe SR, ktorú organizuje bývalá kráľovná krásy Silvia Lakatošová (46). Sofia síce hlavný titul nezískala, no podarilo sa jej uchmatnúť korunku prvej vicemiss.

Syn Martina Dejdara má
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Rodáčka z Nitry momentálne študuje ekonómiu na paneurópskej vysokej škole v Bratislave, ale popri štúdiu pracuje v oblastí realít, a to práve u našich českých susedov. So svojím priateľom tak môže tráviť dostatok času.

Syn Martina Dejdara má
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Matěj svoju krásnu polovičku nedávno predstavil v spoločnosti, a hoci vtedy ešte nebolo známe, že ide práve o slovenskú účastníčku súťaže, bolo sa na čo pozerať. Blondínka má prirodzene krásnu dievčenskú tvár a k tomu krivky, za ktoré by ženy dokázali vraždiť. Napriek tomu so sebou Sofia nebola úplne spokojná a rozhodla sa svoj zovňajšok trochu vylepšiť. Na jednej z kliník estetickej medicíny si nechala odstrániť nechcené tetovanie. Zákrok absolvovala spolu s Matějom, ktorý jej bol oporou a po celý čas ju držal za ruku.

Zdá sa teda, že hercov syn konečne našiel spriaznenú dušu a do krásnej Slovenky je zaľúbený až po uši.

Viac o téme: Matrin DejdarSofia SekelováMatej Dejdar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu