Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská modelka prekvapila: Fúha, ona má takú veľkú dcéru?!

Zuzana Šutjak Zobraziť galériu (14)
Zuzana Šutjak (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských kín sa v pondelok večer konala premiéra pokračovania rozprávky Tajný život maznáčikov 2. V nákupnom centre na nábreží Dunaja sa stretlo niekoľko známych tvárí a medzi nimi sa mihla aj známa vizážistka a modelka Zuzana Šutjak (39) s dcérou.

Svetlo sveta uzrela premiéra rozprávky Tajný život maznáčikov 2, ktorú si nenechali ujsť ani známe tváre slovenského šoubiznisu. V nákupnom centre, kde sa animák premietal, sa ukázala aj prominentná vizážistka a tiež modelka Zuzana Šutjak, ktorá už niekoľkokrát predvádzala šaty Jany Pištejovej po boku Andrey Verešovej. Tmavovláske robila spoločnosť jej dcéra Simonka, ktorá má už 10 rokov a rastie z nej veľká slečna.

Samotná Zuzana sa vo svojej dcére vidí. A niet divu, veď dievčatko podedilo krásu po mame. „Najdôležitejšia úloha môjho života je byť jej dobrým vzorom. Vidím sa v nej. Vidím v nej už teraz silnú malú ženu. Milujem ju. Neopísateľne. Bezhranične. Navždy," napísala nedávno Zuzana na Instagram vyznanie svojej dcérku. Je až na neuverenie, že táto kráska má už také veľké dieťa.

Zuzana Sutjak má už poriadne veľkú dcéru. Desaťročná Simonka zdedila krásu po mame.
Zobraziť galériu (14)
Zuzana Sutjak má už poriadne veľkú dcéru. Desaťročná Simonka zdedila krásu po mame.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Premiéru rozprávky Tajný život maznáčikov 2 si nenechali ujsť známe tváre ako Milena Minichová, Lucia Forman Habancová či Monika Hilmerová s Jarom Bekrom, ktorí vzali do kina aj svoje ratolesti. Hoci bez sprievodu dieťaťa, no ukázal sa aj Peter Sklár s priateľkou Monikou Wagnerovou, Barbora Krajčírová či Peter Rúfus. Diváci si budú môcť rozprávku vychutnať od 20. júna.

Monika Hilmerová a Jaro Bekr vzali svoje deti na rozprávku do kina.
Zobraziť galériu (14)
Monika Hilmerová a Jaro Bekr vzali svoje deti na rozprávku do kina.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Šutjak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu