Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bohyňa Lakatošová v plavkách: Skvelé telo a... Aha, bradavky!

Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (5)
Silvia Lakatošová (Zdroj: Jan Zemiar)

KRÉTA - Len pred desiatimi dňami vybrala riaditeľka súťaže Miss Universe Slovakia Silvia Lakatošová (45) šesť tých najkrajších a najsúcejších dievčat na zisk korunky krásy. Tento ročník má byť česko-slovenský, čo však ostáva nezmenené, je sústredenie v zahraničí. Brunetka vzala svoje zverenkyne na Krétu, pričom nielen ony, ale aj ich mentorka si užívala slnečné lúče a more.

Hoci prešlo už dvadsaťšesť rokov od jej víťazstva v súťaži Miss, aj dnes sa môže Silvia Lakatošová pochváliť sexi postavičkou a pokojne konkurovať svojim zverenkyniam. Už mnoho rokov je riaditeľkou súťaže Miss Universe a vyberá tie najkrajšie dievčatá, ktoré si zaslúžia získať korunku krásy a titul tej naj.

Ani tento rok nie je výnimkou, hoci predsa len má jednu zásadnú zmenu. Spomedzi prihlásených vybrala porota len 6 dievčat, pričom druhá polovica finálového tucta sú Češky. Riaditeľka súťaže vzala adeptky na víťazstvo na sústredenie do Grécka. Krétu tak ovládla krása a zahanbiť sa nedala ani samotná Lakatošová, ktorá predviedla postavičku ako lusk. Po kúpeli v mori, ktoré však zrejme nebolo najteplejšie, vykúkali Silvii spod plaviek bradavky. Napriek tomuto detailu však brunetke úsmev z tváre nezmizol.

Silvia Lakatošová si užíva slnečné lúče a more na Kréte.
Zobraziť galériu (5)
Silvia Lakatošová si užíva slnečné lúče a more na Kréte.  (Zdroj: Profimedia)

Bohyňa Lakatošová v plavkách:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Silvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu