Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ženatý a poriadne výstredný fotograf Saudek (84): Milenka zo Slovenska!

Jan Saudek Zobraziť galériu (5)
Jan Saudek (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Český fotograf Ján Saudek (84) je známy svojím na ženy bohatým životom. Bol štyrikrát ženatý, pričom posledné manželstvo s Pavlou Hodkovou (39) stále trvá a dvojica tvorí pár už 16 rokov. Napriek tomu sa netají tým, že svoju obrúčku daroval milenke a jedna z nich, Slovenka, chce jeho ženu požiadať o zvláštnu výsadu!

I keď je Ján Saudek – fotograf, ktorý sa venuje najmä osobitým aktom, už päť rokov ženatý s Pavlou a majú spolu tri deti, ani to mu nebráni hľadať si milenky. Jeho manželka mu to dokonca celé roky toleruje. Známy Čech sa netají tým, že ho priťahujú ženy kyprejších tvarov. V rozhovore s Terezou Kostkovou pre Český rozhlas priznal, že svoju obrúčku daroval jednej z mileniek. „Ja som ho už, myslím, dal nejakej slečne, ten môj prstienok, ale ona (manželka Pavlína, pozn. red.) má, nosí ho,“ povedal bez okolkov Saudek.

Ján Saudek tvorí už 16 rokov pár s podstatne mladšou Pavlínou.
Zobraziť galériu (5)
Ján Saudek tvorí už 16 rokov pár s podstatne mladšou Pavlínou.  (Zdroj: profimedia.sk)

To však nie je všetko. V relácii Blízká setkání vyrukoval aj s priznaním, že má na Slovensku milenku, ktorá má v skutku zvláštne želanie. „Ja mám priateľku, slovenské dievča, ktoré má tri akademické tituly, a ona mi povedala: ja požiadam vašu ženu, aby som s vami mohla byť, až budete umierať. A moja žena, keď som jej to hovoril, žiadosť o túto výsadu podivnú, tak vykríkla: „Ale ja predsa viem, čo mám robiť!“ Ale to je úžasné, pretože mňa zvyčajne ženské opúšťali. Myslím, že som na záver života mal veľké šťastie,“ rozhovoril sa Ján Saudek otvorene o situácii s manželkou a milenkou.

Viac o téme: Ján Saudek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu