Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozvedený Luknár je opäť zadaný: S novou frajerkou na červenom koberci!

Herec Roman Luknár Zobraziť galériu (7)
Herec Roman Luknár (Zdroj: continental)

KOŠICE - Uznávaný slovenský herec Roman Luknár momentálne hviezdi na filmovom festivale ArtFilm, kde si uplynulú sobotu prevzal prestížne ocenenie Hercova misia. Na festival však neprišiel sám. Na červenom koberci mu robila spoločnosť doteraz neznáma žena.

Počas úvodného ceremoniálu sa po boku hviezdy filmového plátna objavila sympatická brunetka. So záhadným úsmevom sa nechala hercom previesť po červenom koberci a vyzeralo to, že dvojica má k sebe naozaj blízko. A zdanie v tomto prípade neklame. Podľa našich zistení totiž ide o hercovu priateľku Moniku. Samotný Roman sa však rozhovorom s novinármi vyhýbal. 

Rozvedený Luknár je opäť
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Roman Luknár strávil dlhé roky v Španielsku, kde sa aj oženil s charizmatickou herečkou Lolou, ktorá mu na svet priviedla dvoch synov, Jana a Luisa. Po bezmála dvadsiatich rokoch sa však kvôli zdravotným problémom herec vrátil na Slovensko, čo následne spôsobilo rozpad dlhoročného manželstva. Lola na Slovensku nenašla ako herečka uplatnenie a nakoniec sa vrátila naspäť do rodnej krajiny. Hviezda niekoľkých desiatok slovenských filmov a seriálov svoje súkromie verejne nerozoberá, a tak sa až neskôr prevalilo, že manželstvu je definitívny koniec.

Rozvedený Luknár je opäť
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Herec sa po rozvode už neoženil, no z času na čas prekvapí tým, že sa ukáže v ženskej spoločnosti tak, ako to bolo aj uplynulý víkend.

Viac o téme: Roman Luknár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu