Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská kráska prehovorila: Ďalšie dieťa!

Veronika Vágner Husárová Zobraziť galériu (7)
Veronika Vágner Husárová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je mladá, krásna a úspešná a radosť jej robí synček Alex. Veronika Vágner Husárová (32) ešte v roku 2007 získala titul najkrajšej ženy Slovenska. V roku 2014 sa po desaťročnom randení vydala a rok nato jej bolo dopriate stať sa prvý raz mamou. Chlapček tento rok oslávi už štvrté narodeniny. Čo tak "zadovážiť" mu súrodenca?

Veroniku Husárovú si Slováci pamätajú ako víťazku súťaže Miss Slovensko z roku 2007. Už vtedy tvorila pár s Jurajom Vágnerom. Väčšina vzťahov víťazkám skrachovala, no dnes už manželia krízy ustáli a po desiatich rokoch si povedali áno. Veronika sa ani vtedy nebránila deťom a nechala sa počuť, že by chcela veľkú rodinu.

Veronika Vágner Husárová: Mama malého Alexa prehovorila o druhom dieťati!
Rok po svadbe sa tak manželia Vágnerovci stali rodičmi rozkošného Alexa. „Je to pre mňa ten najväčší zázrak,” vyjadrila sa vtedy Veronika po pôrode synčeka. Chlapček tento rok v auguste oslávi už štvrté narodeniny a možno by si už aj sám prial súrodenca. Aký postoj má k tomu slovenská kráska?

„Človek mieni, pán Boh mení takže... Ja naozaj mám v pláne. Rada by som mu dopriala súrodenca, ale kedy? To nechávam na voľný priebeh," prezradila nám v rozhovore krásna Veronika, ktorá sa ďalšiemu dieťatku nebráni.

Veronika Husárová by synčekovi Alexkovi rada dopriala súrodenca.
Zobraziť galériu (7)
Veronika Husárová by synčekovi Alexkovi rada dopriala súrodenca.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Veronika Vágner Husárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu