Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Patrasová vs. Slováček: Tvrdé slová na jeho adresu... Nemala som si ho vôbec brať!

Dáda Patrasová a Felix Slováček Zobraziť galériu (6)
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Vltavou už pretieklo veľa vody, odkedy si Felix Slováček (76) narazil mladú milenku Luciu Gelemovú (36) a svoju ešte stále manželku Dádu Patrasovú (63) odstavil na druhú koľaj. Napriek tomu, že si hudobník už niekoľko mesiacov hrkúta s mladou umelkyňou, rozvádzať sa nechce. Herečka mu v otvorenom rozhovore adresovala tvrdé slová!

Už prešlo päť rokov odvtedy, čo Felix Slováček vymenil svoju manželku Dádu Patrasovú za o štyridsať rokov mladšiu milenku. Hoci sa na akciách producíruje s mladou umelkyňou, pred zákonom je ešte stále vo zväzku manželskom s herečkou. Prekvapivé však je, že sa odmieta rozviesť.

Dáda Patrasová tvrdí, že si nemala Felixa Slováčka vôbec brať.
Zobraziť galériu (6)
Dáda Patrasová tvrdí, že si nemala Felixa Slováčka vôbec brať.  (Zdroj: Petra Clinic)

Spočiatku sa Patrasová len ťažko zviechala z manželovej nevery. Teraz otvorene prehovorila o ich momentálnom vzťahu. „Felix je niečo ako môj brat. Sme ako brat a sestra,“ povedala pre TV magazín českého Blesku. Hoci ešte v decembri bola celá hotová z toho, že na Vianoce bol najprv s ňou a potom odišiel za Luciou, dnes už emócie zrejme vychladli a ako sama tvrdí, ešte stále manžela je jej ľúto.

Hoci totiž Felix žiari šťastím a prezentuje sa láskou k mladej milenke Lucii, Dáda si o vzťahu myslí svoje. A nielen ona, ale aj jeho známi. Všetci majú totiž pocit, že je poriadne pod papučou. „Nemyslím si to len ja, ale tiež ľudia okolo Felixa. Ale keď mu to vyhovuje...“ ľahostajne tvrdí Patrasová, ktorá šokuje aj ďalším vyjadrením. „Nemala som si Felixa vôbec brať! Pred svadbou sa ku mne správal úplne inak,“ spomína na časy, keď ešte neboli manželia. Vtedy bol vraj Slováček ohľaduplnejší a boli spolu šťastnejší.

Felix Slováček si už 5 rokov užíva druhý dych pri mladej milenke.
Zobraziť galériu (6)
Felix Slováček si už 5 rokov užíva druhý dych pri mladej milenke.  (Zdroj: Instagram L.G.)

Viac o téme: Felix SlováčekDáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu