Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Soňa Skoncová v šoku: TOTO od partnera nečakala... Pašerák?!

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (8)
Soňa Skoncová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Patrí medzi najkrajšie moderátorky na Slovensku a ako jedna z mála ľudí pohybujúcich sa v šoubiznise žije už sedemnásť rokov v stabilnom partnerskom vzťahu. Hoci sa Soňa Skoncová (32) s partnerom Róbertom v minulosti zhodli na tom, že svadbu k šťastiu nepotrebujú, on v marci predsa len pred ňou pokľakol. Brunetka však zažila poriadny šok!

Po sedemnástich rokoch pokľakol pred krásnu Soňu Skoncovú dnes už jej snúbenec. Na zásnuby si vybral romantické miesto. Požiadať svoju polovičku o ruku sa rozhodol v horúcom Los Angeles, kam si vyšli na výlet. Zasnúbenie prebehlo aj napriek tomu, že ani jeden nepovažoval svadbu za niečo, čím si musia svoju lásku dokázať.

Modelka Soňa Skoncová v poriadnom šoku: TOTO pašoval jej partner!
„Bolo to naozaj nečakané, lebo my s mojím snúbencom už teraz, my sme spolu 17 rokov, od mojich pätnástich rokov. V podstate my sme sa vždy rozprávali o tom, že sme spolu už tak dlho, že naozaj tú svadbu nepotrebujeme, pretože neveríme moc na to, že potrebujeme papier na to, aby sme sa ľúbili," prezradila nám Soňa v rozhovore.

Brunetka sa podľa vlastných slov vždy bila do pŕs, že nepotrebuje svadbu, no odkedy nosí prsteň na ľavom prsteníčku, už o nej uvažuje. Samotný krok Roba ju veľmi prekvapil a nemala o tom ani najmenšie tušenie. „Bolo to tajomstvo, dokázal to utajiť," spomína si Soňa, pred ktorú partner pokľakol ešte v marci.

Čo rozhodne nečakala, bolo, že sa z neho stal kvôli zásnubám doslova pašerák, aby prekvapenie náhodou nepokazil. „Pašoval to v ponožke normálne do Ameriky, aby som ja tú krabičku nenašla. Ja som bola taká dojatá," rozplýva sa moderátorka Topstaru, ktorá síce ešte s prípravami na svadbu pre pracovné povinnosti nezačala, no prezradila nám, kedy približne bude. "Bude to asi niekedy budúci rok, ale svadbu plánujeme úplne malú," hovorí s úsmevom budúca nevesta.

V marci Robo pred Soňu pokľakol a v L.A. ju požiadal o ruku.
Zobraziť galériu (8)
V marci Robo pred Soňu pokľakol a v L.A. ju požiadal o ruku.  (Zdroj: Instagram.com/sonaskoncova)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu