Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Jasmina a Rytmus vhupli do manželského života: TOTO im želajú prominenti i fanúšikovia!

Jasmine a Rytmusovi popriali šťastie aj fanúšikovia. Zobraziť galériu (7)
Jasmine a Rytmusovi popriali šťastie aj fanúšikovia. (Zdroj: FOTO: Instagram P.V.)

PEZINOK - Svadba patrí k najdôležitejším a najkrajším udalostiam v živote človeka. Moderátorka Jasmina Alagič (29) a raper Patrik Rytmus Vrbovský (42) majú po sobote tento krok za sebou. Ku gratuláciám sa okrem pozvaných hostí pridali ďalšie známe tváre, ale aj fanúšikovia, ktorí na miesto činu neváhali prísť osobne.

Jasmina a Rytmus si svoje ÁNO povedali v sobotu v zámockom hoteli v Pezinku. Od rána sa na miesto schádzali pozvaní hostia a v areáli parku, ktorý hotel obklopuje, bolo naozaj rušno. Parádu si prišli obzrieť aj fanúšikovia rapera a jeho vyvolenej, dúfajúc, že šťastných novomanželov si v ich najkrajších chvíľach obzrú zblízka. Mali však smolu.

Bránu na nádvorie zámočku strážila bezpečnostná služba a dnu sa dostali iba hostia, ktorých mená boli na zozname pozvaných. Mladomanželia sa navyše neukázali ani po svadobnom obrade, a tak sa sklamaní fanúšikovia i zvedavci začali pomaly rozpŕchať. Niektorí však ženíchovi a neveste aspoň krátko zablahoželali prostredníctvom našej kamery. Čo želajú kráske a raperovi do manželského života, to si môžete pozrieť v krátkom videu:

Svadba Jasminy a Rytmusa: TOTO im želajú fanúšikovia!

Okrem hostí, ktorí boli na pompéznu svadbu pozvaní, sa ku gratuláciám pridali aj ďalšie známe tváre slovenského šoubiznisu, medzi inými speváčka Dominika Mirgová, modelka Andrea Verešová, raper Majself či tanečník a šoumen Laci Strike. „Gratulujem a veľa lásky,“ popriala dvojici modelka a podnikateľka Romana Škamlová. Ku gratuláciám sa z dovolenky na Bali pridala aj kontroverzná Zuzana Plačková. „Najkrajší ste, všetko len to najlepšie Vám želám,“ v krátkosti napísala na Rytmusov profil.

VIDEO Jasmina a Rytmus
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Vzťah Jasminy a Rytmusa mal skutočne rýchly spád a, ako obaja svorne tvrdia, už od začiatku vedeli, že im je súdené zostať navždy spolu. A za rok, ktorý spolu prežili, toho stihli naozaj veľa. Zariadili si spoločné bývanie, zasnúbili sa a už onedlho sa vypýta na svet ich prvý potomok.

VIDEO Jasmina a Rytmus
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.M.)

My sa, samozrejme, ku gratuláciám pripájame a manželom Vrbovským prajeme mnoho ďalších šťastných rokov.

VIDEO: Pozrite si zábery z príchodov známych osobností na svadbu Jasminy a Rytmusa

Na svadbe Jasminy a Rytmusa nechýbali známe tváre šoubiznisu. Pozrite si príchody niektorých z nich.

Viac o téme: SvadbaPatrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičBlahoželania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu