Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prvá víťazka Miss Slovensko 2019 je známa: TOTO je Miss Press!

Miss Press sa stala Púchovčanka Tereza Turzová. Zobraziť galériu (11)
Miss Press sa stala Púchovčanka Tereza Turzová. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dnes pred obedom sa v jednom z luxusných bratislavských hotelov konala tlačová konferencia k blížiacemu sa finále súťaže krásy Miss Slovensko. Dvanástka finalistiek sa poslednýkrát pred galavečerom predviedla pred novinármi. A tí si zvolili prvú víťazku tohto ročníka - Miss Press sa stala finalistka s číslom 6, Tereza Turzová z Púchova.

Už v sobotu večer sa Slovensko dozvie meno novej kráľovnej krásy, ktorá nás už čoskoro bude reprezentovať na svetovom finále Miss World. Ešte predtým sa však dievčatá poslednýkrát predstavili novinárom na tlačovej konferencii, ktorá sa dnes pred obedom uskutočnila v jednom z bratislavských luxusných hotelov. 

A prítomné médiá zahlasovali za najkrajšie z dievčat. Prvá víťazka aktuálneho ročníka Miss Slovensko je tak už známa. Najviac hlasov a zároveň titul Miss Press získala finalistka s číslom 6 - Tereza Turzová z Púchova. Gratulujeme!

Tereza Turzová sa pýši prvým titulom aktuálneho ročníka Miss Slovensko. Púchovčanka sa stala Miss Press.
Zobraziť galériu (11)
Tereza Turzová sa pýši prvým titulom aktuálneho ročníka Miss Slovensko. Púchovčanka sa stala Miss Press.  (Zdroj: Tomáš Thurzo)

Viac FOTO v galérii»

Viac o téme: Miss Slovensko 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu