Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Evíku! Rozšafná herečka z kultového Slunce, seno... ide opäť na obraz. TAKTO dnes vyzerá!

Jaroslava Kretschmerová alias Evík Zobraziť galériu (7)
Jaroslava Kretschmerová alias Evík

PRAHA - Existuje ešte niekto, kto doposiaľ nevidel aspoň jednu z troch kultových komédií Zdeňka Trošku Slunce, seno...? Mnohé repliky z tejto trilógie sa stali už notoricky známymi, rovnako ako aj niektoré z postáv. Jednou z nich je určite aj postava Evíka. A jej fanúšikovia sa môžu tešiť. Herečka sa už čoskoro opäť objaví vo vysielaní.

Česká herečka Jaroslava Kretschmerová (63) má za sebou nespočetné množstvo filmov, ale jednou z najznámejších postáv je práve družstevná účtovníčka Eva, ktorej nik nepovie inak ako Evík. Posledných šesť rokov sympatickú herečku vídať nebolo, no najnovšie sa objaví v českom televíznom seriáli Krejzovi. Nejde pritom o novú postavu. Ryšavka v seriáli totiž už účinkuje, no diváci zatiaľ mohli iba počuť jej hlas. To sa však producenti rozhodli zmeniť a herečka tak zaujme svoje miesto na obraze. Ako dnes ale Evík vyzerá?

Evíku! Rozšafná herečka z
Zobraziť galériu (7)

Bolo by hlúpe očakávať, že po takmer tridsiatich rokoch od Troškových filmov bude Kretschmerová vyzerať stále rovnako. Sympatická herečka však určite nestratila na šarme a z jej tváre a očí stále srší humor, ktorým si získala divákov a fanúšikov.

Evíku! Rozšafná herečka z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Prima)

Seriál Krejzovi sa nestretol s najlepšími ohlasmi, a tak uvidíme, či prítomnosť ostrieľanej herečky pomôže jeho popularite. Ak nie, pustíme si aspoň obohratú trilógiu a zaspomíname si na staré časy.

Viac o téme: Jaroslava Kretschmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu