Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozvedený Kramár si delil majetok s ex: V hre sú nehnuteľnosti za 2,5 milióna eur!

Maroš Kramár a Nataša Nikitinová si po rozvode rozdelili miliónový majetok. Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár a Nataša Nikitinová si po rozvode rozdelili miliónový majetok.

BRATISLAVA - Ubehlo len pár dní odvtedy, čo sa herec Maroš Kramár (59) a právnička Nataša Nikitinová (51) rozviedli. Po dvadsiatich rokoch manželstva trvalo ukončenie len 20 minút. Okrem toho, že dvojica má troch spoločných potomkov, spájali ich aj nehnuteľnosti v hodnote 2,5 milióna eur, ktoré si expartneri rozdelili!

Minulý týždeň potvrdil Maroš Kramár, že s Natašou Nikitinovou už viac nie sú manželia. Hoci spolu prežili celé štvrťstoročie a majú tri krásne deti, ich cesty sa nadobro rozdelili. Herec si dokonca zavtipkoval, že k nadchádzajúcemu jubileu dostal ako darček slobodu.

Okrem spoločných potomkov však dvojicu spájal aj majetok, a to za poriadne mastnú sumičku. Bežnému smrteľníkovi sa z hodnoty nehnuteľností exmanželov zatočí hlava. Ako odhadol maklér pre Nový čas, dvojica vlastnila byty a domy dohromady za 2,5 milióna eur, ktoré si po rozvode museli rozdeliť.

Maroš Kramár vlastnil dve nehnuteľnosti už pred svadbou.
Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár vlastnil dve nehnuteľnosti už pred svadbou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kramár vstupoval do manželstva ako vlastník svojho staromládeneckého bytu na ulici Fraňa Kráľa v Bratislave v hodnote 300 000 eur, v ktorom aktuálne prevádzkuje svoje divadlo. Rovnako pred uzavretím zväzku vlastnil aj byt na Gorkého za 250 000 eur.

Ani Nataša by neobišla na prázdno, keďže na jej meno je písaná luxusná a naozaj drahá vila. Hacienda Pri Habánskom Mlyne má hodnotu okolo 800 000 eur a kým bolo všetko v poriadku, rodina spoločne žila práve tam.

Okrem toho vlastnila dvojica aj ďalšie nehnuteľnosti. Od roku 2004 boli majiteľmi bytu na Radlinského, ktorého hodnota je 270 000 eur a domu na Ľubovníkovej za sumu 250 000 eur. V roku 2017, keď sa prvý raz skloňovala kríza a slovo rozvod, si exmanželia zadovážili dom v Rovinke za 400 000 eur a byt na Žižkovej za 230 000 eur. Dvojica teda biedu rozhodne netrela a aj po rozvode sú obaja takpovediac v suchu. Hoci sú sumy len odhadom realitného makléra, až tak ďaleko od pravdy zrejme nebude.

S exmanželkou Natašou si rozdeľovali majetok za 2,5 milióna eur.
Zobraziť galériu (6)
S exmanželkou Natašou si rozdeľovali majetok za 2,5 milióna eur.

Či bude herec aj naďalej pokračovať v našliapnutom trende s nehnuteľnosťami, je otázne. No ako sám povedal pre magazín Receptář, stále niečo stavia. „Mám niekoľko bytov, ktoré prenajímam alebo predávam a hrám sa s tým. Cena nehnuteľností rastie a sú z toho nejaké malé peniaze," prezradil herec.

Viac o téme: Maroš KramárNataša Nikitinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu