Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi herečku Marcinkovú rodičovstvo zlomilo: Zrútenie, zúfalstvo a strach!

Gabriela Marcinková Zobraziť galériu (5)
Gabriela Marcinková (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Na jeseň minulého roku priviedla Gabriela Mihalčínová Marcinková (30) na svet svoje prvé dieťa, dcérku Emu. Jedna z našich najkrajších herečiek si materstvo užíva plnými dúškami, no priznala tiež, že nie všetky momenty sú krásne. Prezradila, čo ju vie poriadne potrápiť.

Gabriela bola za svoj herecký výkon vo filme Dôverný nepriateľ nominovaná na národnú filmovú cenu Slnko v sieti a na galavečere pôsobila veľmi pôvabne a bezstarostne. Herečka sa pritom len pred pár mesiacmi po prvýkrát stala matkou, a tak sme chceli vedieť, čo sa v jej živote odvtedy zmenilo.

Herečku Marcinkovú vie materstvo pekne potrápiť: zrútenie, zúfalstvo a strach!

„Zmenilo sa mi všetko!" zhrnula s úsmevom, no priznala aj to, že nie všetky situácie sú jednoduché. „Prežívam to materstvo so všetkým, čo k tomu patrí. Čiže aj príjemné pocity, ale mám za sebou rôzne zrútenia, rôzne zúfalstvá a rôzne strachy. Mne stačí, že ona hodinu plače a som zrútená, napríklad. Alebo stačí, že nevie dve hodiny v noci spať a ja sa držím, držím a na konci sa rozplačem, keď už je po všetkom," objasňuje situácie, ktoré pozná nejeden rodič.

Sexi herečku Marcinkovú rodičovstvo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„To rodičovstvo musí zlomiť každého. Práve v týchto chvíľach, kedy to dostane aj mňa, tak si hovorím, že tá krehkosť toho stvorenia, ktoré chcete chrániť a ktoré niekedy nemôžete, a neviete, čo mu je a nevie vám to povedať, je nesmierne vyčerpávajúca," zhrnula Gabika.

Usmievavá herečka prezradila, ku komu si chodí po rady a odkryla aj pár detailov z očakávaného vianočného filmu, v ktorom zahviezdi spolu so svojimi kolegyňami zo seriálu Milenky. Viac zistíte v našom videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Gabriela Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu