Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská speváčka dátum svadby tají, no prípravy už rozbehla: TAKTO bude vyzerať jej veľký deň!

Veronika Strapková s priateľom Filipom. Zobraziť galériu (7)
Veronika Strapková s priateľom Filipom. (Zdroj: Instagram V.S.)

BRATISLAVA - Takmer rok uplynul od momentu, kedy speváčka Veronika Strapková (28) zažila jeden z najkrajších momentov v živote. O ruku ju požiadal dlhoročný priateľ Filip. Odvtedy sa v ich okolí čoraz viac skloňuje slovo svadba. Dvojica si dátum ich veľkého dňa chce nechať pre seba, no speváčka prezradila aspoň zopár detailov.

Sprvu mali problém nájsť to správne miesto, kde by svoj vysnívaný deň chceli prežiť, no problém je, zdá sa, zažehnaný a sympatický pár už tak pozná dátum, kedy si povie svoje áno. Speváčka s priateľom sa však rozhodli presný dátum utajiť. Veroniku sme stretli na Bratislavských módnych dňoch, ktorých súčasťou bola aj prehliadka krásnych svadobných šiat, a tak nás zaujímalo, čo všetko už stihla naplánovať.

Slovenská speváčka dátum svadby tají, no prípravy už rozbehla. Limuzínu a holubice nečakajte!

Brunetka sa z príprav teší a služby agentúr nevyužíva. „Mám nejaké veci už, napríklad DJ-a, starejšieho... A dnes som tu bola inšpirovaná svadobnými šatami," prezradila nám. Veronika priznala, že vo výbere šiat ešte jasnú predstavu nemá: „Neviem ešte sama, aké si vyberiem."

Slovenská speváčka dátum svadby
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Speváčka, ktorá sa pýši čerstvým singlom Kam?, si na prestíž a luxus nepotrpí. „V týchto veciach mi nejde o to, či je to prestíž, či to je nejaký návrhár, ale o to, či sa ja budem cítiť v tom pekná a či sa v tom budem páčiť môjmu partnerovi. To je moja méta, aby som sa cítila pekná v ten deň, ale nie, aby to bol nejaký špeciálny kus, ktorý neviem kto šil a za koľko, to ma vôbec netrápi."

Viac o Veronikinom veľkom dni, ale aj o tom, čo chystá na leto, sa dozviete z videorozhovoru vyššie.

Viac o téme: SvadbaVeronika StrapkováSnúbenec Filip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu