Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šesť teroristických útokov na Srí Lanke: Na ostrove sa nachádza aj Sajfa s tehotnou manželkou!

Matej Sajfa Cifra ubezpečil fanúšikov, že sú v poriadku. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra ubezpečil fanúšikov, že sú v poriadku. (Zdroj: Facebook/SITA)

KOLOMBO - V nedeľu ráno, počas najväčších kresťanských sviatkov, svet šokovala informácia o výbuchoch v troch kostoloch a troch hoteloch, ktoré často navštevujú turisti na Srí Lanke. Aktuálne sa na ostrove nachádza aj obľúbený slovenský moderátor Matej Sajfa Cifra s manželkou, markizáckou redaktorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou.


Tragédia na Srí Lanke: FOTO Tri hotely a tri kostoly zasiahli výbuchy, strašná bilancia obetí


Minimálne dva z teroristických útokov majú mať na svedomí samovražední atentátnici a ich vyčínanie pravdepodobne neprežilo 138 ľudí, medzi nimi aj 9 cudzincov. Ďalších 400 ľudí utrpelo zranenia. Malo ísť o simultánne výbuchy, ktoré v priebehu pol hodiny zasiahli tri katolícke kostoly a tri luxusné kostoly  na Srí Lanke. 

V týchto chvíľach sa v obľúbenej dovolenkovej destinácii nachádza aj moderátor Matej Sajfa Cifra s tehotnou manželkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou. Hneď ako sa o tragédii dozvedeli, informovali svojich blízkych a fanúšikov, že sú v poriadku. „Sme na juhu Srí Lanky asi 3 hodiny od Colomba. Sme v poriadku. Ďakujeme,“ napísal v krátkosti na Facebook Sajfa. 

Markizácka redaktorka sa oveľa viac rozhovorila pre portál markiza.sk„Je to strašná tragédia, s manželom sme našťastie v poriadku,“ zneli jej prvé slová. „Vôbec sme o tom nevedeli, až keď sme sa vrátili z masáže, zistli sme, že máme množstvo neprijatých telefonátov,“ prezradila Veronika. Práve z nich sa dozvedeli o útokoch.

„V našom letovisku je kľud, je tu veľa Slovákov, ktorí taktiež o ničom nevedeli, tak som im odporučila, aby zatelefonovali domov a oznámili blízkym, že sú v poriadku,“ dodala Cifrová Ostrihoňová. 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu