Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná Jasmina Alagič: Stále to pred ňou schovávajú!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Veľká noc a s ňou spojené voľné dni pre mnohých znamenajú oddych, tradície a hory dobrého jedla. To miluje aj moderátorka a čoskoro aj mamička Jasmina Alagič (29). Hrozilo však, že si počas sviatkov nezamaškrtí.

Jasminu sme stretli na predstavení novej kolekcie známej módnej značky, ktorá si za svoju ambasádorku vybrala práve sympatickú moderátorku. Jasmina má zmiešané korene a často sa prezentuje ako hrdá balkánka, a aj preto nás zaujímalo, ako to u nich doma vyzerá počas Veľkej noci.

Jasmina Alagič si priniesla netradičný veľkonočný zvyk. TOTO doma schovávajú.

„Moja mamina je kresťanka, otec moslim, to znamená, že my sme všetky sviatky aj oslavovali a Veľká noc je najväčším sviatkom v roku, budem si ho samozrejme užívať so svojimi najbližšími. Bude to o tom, aby sme si pripomenuli, akí sme šťastní, že sa máme,“ ozrejmila situáciu pôvabná tvár lifestylovej televízie.

Tehotná Jasmina Alagič: Stále
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Jasmina ako dieťa strávila veľa času s rodinou v Nemecku a z tejto krajiny si priniesli zaujímavú tradíciu. Dospelí totiž nezvyknú veľkonočné sladkosti deťom rozdávať, ale ich poschovávajú v byte či záhrade. Deti ich potom musia hľadať. U Jasminy tento zvyk pretrváva dodnes. „Ja som si to nejako prevzala, a tak vždy nejak schovávam sladkosti. Aj mama nám schováva sladkosti, aj keď sme už staré kravy, ale veľmi sa tomu tešíme,“ prezradila Jasmina so smiechom.

O tom, čo si myslí o móde pre tehotné a čím sa chce odlíšiť od ostatných porozprávala vo video rozhovore vyššie.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu