Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenský režisér (54) obvinený z nechutností: Sex s 13-ročnou?!

Exmarkizák Roman Paulíny čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívania. Zobraziť galériu (4)
Exmarkizák Roman Paulíny čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívania.

BRATISLAVA - Čelí poriadnemu škandálu! Bývalý markizák a exmanžel redaktorky Andrey Paulínyovej (44), Roman Paulíny, bol obvinený zo sexuálneho zneužívania len 13-ročného dievčaťa. Dnes už 28-ročná Katarína sa teraz rozhodla konať.

K sexuálnemu zneužívaniu malo dôjsť ešte v čase, keď vtedy len 13-ročná Katarína Danová trávila prázdniny v letnom tábore, ktorého vedúcim je práve obvinený Roman Paulíny. Ten jej mal pomôcť dostať sa do táborovej súťaže krásy. „O niekoľko mesiacov neskôr mi v aute vložil moju ruku do jeho nohavíc. Ja som mala 13, on 40," opísala vo svojej spovedi Katarína, ktorá s markizákom následne udržiavala vzťah viac než dva roky. „Ja som to prezentovala tak, že som šťastne zamilovaná. Mala som ale trinásť rokov. Trinásťročné dievča sa nemôže dobrovoľne rozhodnúť v takýchto veciach,“ vyjadrila sa pre denník SME Danová.

Vo svojej spovedi dokonca opisuje, že Paulíny ju často brával von aj so svojou dcérou Martinou, s ktorou boli takmer rovesníčky. O vzťahu malo vedieť hneď niekoľko pracovníkov spomínaného tábora, no zdá sa, že všetci zaryto mlčali. Vzťah s mladou Katkou sa pritom mal prevaliť už v roku 2009, no Danová vtedy pred políciou zneužívanie poprela. S kauzou starou pätnásť rokov sa rozhodla mladá žena vyjsť von až teraz. „Chcem, aby každý, kto prežil niečo podobné, vedel, že nie je sám."

Sexuálne zneužívanie exmarkizák rázne popiera a pred súdom sa bude snažiť dokázať svoju nevinu. Paulíny organizuje detské tábory už bezmála 27 rokov. Počas jedného z nich sa mal údajne zoznámiť aj so svojou exmanželkou Andreou, známou redaktorkou televízie Markíza. Andrea mala mať v tom čase iba 16 rokov, Paulíny o desať viac. Ich vzťah vyústil až do svadby a spolu majú dcéru (27). Manželstvo sa v roku 2004 skončilo rozvodom.

Na koho strane je pravda a kto klame, o tom už musia rozhodnúť súdy.

 

Viac o téme: Sexuálne zneužívanieRoman PaulínyAndrea PaulínyováKatarína Danová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu