Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Spackaný koncert Nicki Minaj: Majk Spirit mal byť predskokanom... Nech ide do p*če!

Nicki Minaj sklamala všetkých, ktorí prišli na jej koncert. Svoje jej povedal aj Majk Spirit. Zobraziť galériu (4)
Nicki Minaj sklamala všetkých, ktorí prišli na jej koncert. Svoje jej povedal aj Majk Spirit. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Na koncert Nicki Minaj (36) v Bratislave jej „fanúšikovia“​ dlho nezabudnú. Namiesto veľkolepej šou, sa im totiž dostalo len nekonečného čakania a pár ľútostivých slov od svetovej hviezdy, že kvôli technickým problémom nevystúpi. V skutočnosti speváčka na miesto konania meškala celých 5 hodín. Aj toto je zrejme jeden z dôvodov, prečo jej šou na Slovensku skončila fiaskom. Predskokanom na podujatí mal byť slovenský raper Majk Spirit. Ten má pre hviezdu jasný odkaz - „Nech ide do p*če!“​

Nicki Minaj s jej tímom na Slovensko meškali viac ako 5 hodín. Prvý koncert odohrali vo štvrtok v Mníchove a nestihli sa presunúť do Bratislavy včas. „Dnešný dlho očakávaný bratislavský koncert Juice WRLD sa z dôvodu neskorého príchodu kamiónov s technikou posúva orientačne na 21:00. Kompletná technika a crew prišla z Mníchova s viac ako 5 hodinovým meškaním,“ avizoval pred začiatkom koncertu organizátor. 


Z bratislavského koncertu Nicki Minaj veľké FIASKO: Tisíce ľudí čakali 4 hodiny... Hviezda nakoniec nevystúpila!


Techniku na koncert privážalo celkom osemnásť kamiónov a jej 110 členný tím pricestoval do Bratislavy desiatimi autobusmi. Tí však nakoniec zistili, že koncert na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu odohrať nezvládnu. Vraj by to aréna energicky neutiahla. No ešte predtým prišlo prvé sklamanie. Skôr ako mala vystúpiť svetová hviezda, mal dav dostať do varu slovenský raper Majk Spirit. No ani on kvôli Nicki Minaj nakoniec vystúpiť nemohol. 

„Z technických príčin a z časovej tiesne sa nepodarí uskutočniť koncert obľúbeného slovenského umelca Majka Spirita,“ znelo ohlásenie. Z hodiny na hodinu sa tak zrušili rovno dve vystúpenia a diváci nakoniec odišli bez akéhokoľvek kultúrneho zážitku. To, samozrejme, nenechalo chladným ani samotného Spirita. A čo odkázal svetovej celebrite? „Nech ide do p*če!“ zahlásil vo videu kolegu Separa. 

VIDEO: Predskokan Majk Spirit má pre Nicki Minaj jasný odkaz - Nech ide do p*če!

Upozorňujeme, že video obsahuje vulgarizmy!

Nicki Minaj reakcia Majka Spirita

Na svojom instagramovom profile potom zverejnil fotku s ružovovlasou speváčkou a pridal popis: „Queen,“ za čo si od fanúšikov vyslúžil vlnu kritiky. Mnohí považovali za falošné, že na Separovom videu ju posiela (slušne povedané) „do teplých krajín“ a potom sa chváli fotkou, ku ktorej napíše, že je kráľovná. Ďalší si však Slováka zastávajú, že popis myslel ironicky. 

Spackaný koncert Nicki Minaj:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicki MinajMajk Spirit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu