Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vondráčková po krachu manželstva: TOTO je jej nový objav?!

Lucie Vondráčková Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčková (Zdroj: Instagram L.V.)

MONTREAL - Bolestivý rozvod medzi Luciou Vondráčkovou (38) a Tomášom Plekancom (35) sa ťahá už niekoľko mesiacov. A kým hokejista sa netají novým vzťahom s tenistkou Luciou Šafářovou (32), vyzerá to, že Vondráčková sa v láske sklamala a zostáva sama. Je to ale naozaj tak?

V posledných dňoch sa totiž objavili informácie, že si speváčka padla do oka so sympatickým mužom. Má ísť o kolegu z filmárskeho tímu, ktorý má na starosti osvetlenie a elektriku. Podľa zdroja, ktorý prehovoril pre český portál extra.cz, si dvojica veľmi rozumie a na pľaci to má medzi nimi iskriť. K tomu, či spolu trávia čas aj v súkromí, sa už zdroj vyjadriť nechcel.

Na túto informáciu však pohotovo zareagovala sama Lucie a prostredníctvom sociálnej siete dala dohadom jasnú stopku. „Nechodím so žiadnym cestárom, betonárom, desiatárom, kúrenárom, doktorom, inžinierom ani elektrikárom. Som tu s deťmi, lietam do školy, škôlky a od súdu a zo súdu a na chlapov nemám ani pomyslenie. Som rada, že som rada," vysvetlila Lucie svoj skutočne nabitý program, ktorý musí momentálne zvládať sama.

„Ľudia zo štábu vlaňajšieho filmu Hotel Limbo sú partia profesionálov a priateľov, nič viac. Fotky použité ako "dôkaz" o vzťahu sú vyvesené na stránkach prípravy filmu. Ďakujem aj za to, že by ste mi vzťah priali, ale teraz to u mňa naozaj nie je na programe dňa," vyhlásila speváčka a herečka. 

Vondráčková po krachu manželstva:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook L.V., )

Nová láska sa teda u herečky a speváčky zatiaľ nekoná. Každé zlomené srdce sa však jedného dňa zahojí a snáď aj Lucie časom nájde svoje šťastie.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš PlekanecLucie Šafářová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu