Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Diváci Hlasu penia kvôli Jane Kirschner: Vymeňte ju, odkazujú Markíze!

Jana Kirschner leží divákom v žalúdku. Zobraziť galériu (7)
Jana Kirschner leží divákom v žalúdku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Veľkolepá šou The Voice Česko Slovensko je ešte len na začiatku, no diváci už strácajú trpezlivosť. Kým výkony súťažiacich zatiaľ hodnotia veľmi kladne, nevedia prehryznúť vystupovanie Jany Kirschner, ktorá tento rok zasadla do poroty. Speváčku vôbec nešetria a Markíze posielajú čoraz viac výziev, aby ju z poroty stiahli.

Televízia Markíza cez víkend odvysielala druhú časť šou The Voice Česko Slovensko. V tretej sérii zasadli do porotcovských kresiel Pepa Vojtek, Vojta Dyk, raper Kali a Jana Kirschner, ktorá na natáčanie dochádza až z Londýna, kde žije s deťmi a partnerom. A práve Jana sa stala najkontroverznejšou zo všetkých porotcov. Diváci totiž nedokážu zniesť správanie, ktoré v šou predvádza.

„Kvôli Kirschnerovej som to musela prepnúť. Zviazať vlasy, ruky a zalepiť ústa, nech stláča čelom, možno jej potom trochu svitne. Takto sa nesprával ešte nikto v akejkoľvek súťaži," napísala jedna z diváčok na markizácky profil na sociálnej sieti. A nebola jediná. Väčšina komentárov sa venuje práve slovenskej speváčke a gestám, ktoré počas vysielania predvádza. Či už ide o časté prehadzovanie vlasov, gestikuláciu, mimiku alebo vrtenie sa v porotcovskom kresle.

Diváci Hlasu penia kvôli
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vyzerá to, že do speváčky sa obuli nielen hejteri, ale v žalúdku už leží dokonca aj svojim fanúšikom. „Milujem Kischnerku, ale tu mi brutálne ide na nervy! Niekto by jej mal zviazať vlasy. Ja mám také nervy, že jej asi pošlem gumičku." Niektorí diváci sa dokonca vyjadrili, že im speváčka vadí natoľko, že uvažujú, že program proste prestanú sledovať.

Či televízia alebo samotná Kirschner na tieto ohlasy nejako zareagujú, alebo budú pokračovať v tomto nasadení, to sa ukáže pravdepodobne trochu neskôr, keďže šou sa nakrúca v určitom predstihu.

Viac o téme: Jana KirschnerThe Voice Česko Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu