Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce priznanie moderátora v 40-ke: Bruno, to fakt?

Braňo Bruno Ciberej Zobraziť galériu (4)
Braňo Bruno Ciberej (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie úprimné priznanie! Kým väčšina z nás sa hrá na superhrdinov a o svojich nedostatkoch veľmi otvorenie nehovorí, Bruno Ciberej je pravý opak. Keď sme ho nedávno stretli počas asistencie predaja istého nedymového zariadenia, porozprával nám o svojej nedávnej dovolenke v Thajsku. A keď už prišla téma na cestovanie, prezradil nám, čomu sa radšej vyhýba. Toto mu totiž robí problém.

Bruno si dovolenku v exotike užil, no o nekonečnom oddychu pri vylihovaní nemôže byť reč. „Ja už veľmi oddychovať neviem. Po troch hodinách ležania niekde na pláži alebo pri bazéne ma to omrzí a potrebujem nejaký zážitok. Niekam ísť, niečo robiť. Takže vrátil som sa síce z dovolenky, ale som celkom unavený,“ povedal nám aktívny Bruno.

Šokujúce priznanie moderátora v 40-ke: Tomuto sa povie úprimnosť!
Keď prišla reč na akčné zážitky, prezradil nám, že najväčším adrenalínom je pre neho činnosť, ktorú väčšina z nás pokladá za úplne prirodzenú. „Nie som úplne naladený na taký nejaký drastický adrenalín. Bol som na kajaku, bol som na bicykloch, dával som nejaké športové činnosti. Pre mňa už len to, že som bol na kajakoch je celkom veľká vec, lebo ja neviem plávať. Teda tak poriadne. Takže už len ísť na šíre more bola výzva pre mňa. Ale dal som to,“ priznal nám s úsmevom sympatický moderátor.

Bruno čas na dovolenke radšej trávi aktívne. Dlhé vylihovanie na pláži mu príliš nevonia.
Zobraziť galériu (4)
Bruno čas na dovolenke radšej trávi aktívne. Dlhé vylihovanie na pláži mu príliš nevonia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Idem sa občerstviť do vody, okrej, spravím pár záberov, aby sa nepovedalo, že som len tak vošiel, pri tom sa extrémne unavím a idem si radšej hneď ľahnúť,“ hovorí Bruno, ktorý čas na dovolenke trávi radšej poznávaním okolia ako oddychom na ležadle. Za jeden deň v Singapure vraj dokonca pešo prešiel viac ako 23 kilometrov. Viac o Brunovom cestovaní či plánoch do budúcnosti sa dozviete v našom video-rozhovore.

Viac o téme: Braňo Bruno Ciberej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu