Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajná svadba! Bývalá hviezda Markízy je v chomúte... To je krásna nevesta!

Bývalá hviezda Markízy je v chomúte! Zobraziť galériu (5)
Bývalá hviezda Markízy je v chomúte! (Zdroj: pixabay.com)

NITRA - A je z neho ženáč! Tomáš Surovec bol dlhé roky tvárou televízie Markíza. Zvýšený záujem verejnosti si vyslúžil vďaka niekoľkonásobnému účinkovaniu v tanečnej šou Let's dance, kde povykrúcal slušný počet dám zo slovenského šoubiznisu. V tej poslednej sérii sa už síce neobjavil, no jeho meno rezonuje dodnes. A v súkromí momentálne prežíva jedno z najkrajších období v živote.

Tomáš sa v nedeľu večer na Instagrame pochválil krásnou novinkou. Na svojom profile uverejnil fotku, z ktorej je zrejmé, že je z neho šťastný ženáč. „Malá svadba je začiatkom nášho veľkého dobrodružstva,“ napísal k romantickým záberom s jeho novopečenou manželkou Ninou.

Z Tomáša Surovca je ženatý muž. Za manželku si vzal krásnu Ninu.
Zobraziť galériu (5)
Z Tomáša Surovca je ženatý muž. Za manželku si vzal krásnu Ninu.  (Zdroj: Instagram)

Tajná svadba! Bývalá hviezda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Zásnuby pritom dvojica oznámila až v polovici decembra 2018. Dovtedy o plánovanej svadbe vedeli iba ich najbližší, keďže tanečník si svoje súkromie stráži. Zo svadby síce zaľúbenci zatiaľ zverejnili len tri fotografie, no pohľad na nevestu vyráža dych. Pani Surovcová bola v skutku nádherná nevesta a niet sa čo čudovať, že si dokázala získať Tomášovo srdce. Novomanželom prajeme krásny spoločný život plný lásky a šťastia!

Viac o téme: Tomáš Surovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu